Oțelul - echipa momentului în România. Trei victorii într-o săptămână
Foto: Sportul Ilustrat

Oțelul - echipa momentului în România. Trei victorii într-o săptămână
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Victoria cu 1-0 obţinută cu Dinamo, vineri seară, a adus al treilea succes într-o săptămână pentru gălățeni, plus al treilea joc la rând de campionat fără gol primit.

Trupa lui Dorinel Munteanu pare să fi ajuns la nivelul de formă pe care l-a tot invocat tehnicianul gălățenilor la startul sezonului. Iar Oțelul a învins-o și pe Dinamo, scor 1-0, pe teren propriu, după ce venea în urma unei deplasări de o săptămână. În care mai câștigase două partide importante, 2-0 la FCU 1948 Craiova în campionat, respectiv, 4-1 la SCM Zalău, în Cupă.

Oțelul n-a făcut cel mai bun joc al său cu Dinamo, dar pe fondul încărcăturii programului, nici nu se putea pune problema unei evoluții neapărat strălucite. Așa că a primat rezultatul, ceea ce a și fost obținut. Iar partea și mai bună ar fi că Dinamo nu a  pus probleme, grație unei organizări defensive foarte bune a echipei noastre.

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat la finalul meciului că-și dorește chiar mai mult de la echipa sa, rămânând în picioare obiectivul de a lupta pentru un loc de play-off. "Jocul începe să arate din ce în ce mai bine, asta nu înseamnă că ne mulțumim, ci dimpotrivă, trebuie să accelerăm cât mai mult pregătirea, ca jocul nostru să crească, jucătorii noi să se integreze foarte bine, pentru că au foarte multe carențe din punct de vedere fizic. Nu ați văzut la echipa noastră să nu avem prospețime, dimpotrivă, toți cei care au intrat, cei care au început jocul au avut o prospețime care s-a ridicat la nivelul jocului și rezultatul final îl merităm în totalitate, datorită acestei pregătiri", a spus Dorinel Munteanu, la capătul partidei.

Oțelul a ajuns la 14 puncte, după 11 etape, iar următorul joc o găsește cu o partidă tot pe teren propriu, cu Farul Constanța - campioana României.

Victorii și la Liga a III-a

Ambele echipe din județul nostru au jucat acasă și s-au impus cu același scor, 3-1.

Unirea Braniștea - Dacia Unirea Brăila, după 1-0 la pauză, 3-1 la final, succes venit la capătul unei dispute încrâncenate, cu trei eliminări: doi jucători de la oaspeți, respectiv, Răducan de la gazde. Punctele au fost asigurate de golurile lui Enache, Răducan (penalti) și Dragomir. A mai fost un penalti, ratat de Răducan.

Echipa de start: Paharnicu - Mihai, Enache, Voicu, Popa - Murgoci, D. Cireș - Farcaș, Răducan, Nica - Docuz. Au mai jucat: Dragomir, Țicămucă, Jordan și Lefter.

Același scor 3-1 a fost și la Sporting Liești cu Viitorul Șutești. Diferența de scor putea fi chiar mai mare, întrucât gazdele au ratat cât pentru trei meciuri. Marcatori: Podașcă, Costea (reluare după ratarea unui penalti a lui Chiriac), Țopa.

Lieștiul a început cu: Cilighidreanu - Chiriac, Podașcă, Maftei, Bădilaș - C. Dima, Iordache, Crihană, Stan - Grigoraș, Costea. Au mai jucat: Iacob, Țopa, F. Dima și Coman.

În runda a șaptea: Hamangia Baia - Braniștea și CSM Focșani - Liești.

Citit 4429 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2023 11:41

3 comentarii

  • postat de Toți trebuie să-și facă treaba la maxim, conducere, antrenori, jucători, galerie, suporteri. Hai OTELUL!
    Luni, 02 Octombrie 2023 13:22
    213.233.110.***
    Din poziția de fan a unei echipe e greu să fi obiectiv... Pina la urma doar rezultatele și punctele contează, impresia artistica mai puțin deși ne dorim victorii cu 4-0. Pina acum nu-i nici bine dar nici rău. Campionatul e lung și doar clasarea la finalul lui va spune dacă lucrurile au fost bune..
    0
    5
  • postat de Adrian
    Duminică, 01 Octombrie 2023 22:55
    89.39.81.***
    Asta e nivelul fotbalului romanesc: un antrenor cu 2 victorii( una din autogol si posesie 37%) din 11 partida e pe val...
    22
    11
  • postat de Iulian
    Duminică, 01 Octombrie 2023 18:09
    5.13.148.***
    Să nu ne îmbătăm încă,cu apă rece...Mi s-a părut meciul cu Dinamo ca pe "favoare returnată"?

    Vom vedea pe mai departe ce va fi.Iar Cupa e Cupa,e altă competiție,unde dacă pierzi nu riști să retrogradezi,deci jucătorii poate că au câștigat pentru că nu au jucat cu o astfel de presiune pe umeri,dec
    10
    19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.