Siderurgistul, campioană la juniori

Siderurgistul, campioană la juniori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

BADMINTON. Sala ”Siderurgistul” a fost gazda întrecerilor Campionatului Național de badminton - echipe mixte. S-au întrecut șapte echipe de juniori Under 15, într-o competiție dominată de gălățenii de la Clubul Siderurgistul. Sub îndrumarea antrenorului Dorel Badiu, juniorii noștri s-au descurcat excelent, cucerind titlul de campioni naționali. Așadar, pe locul 1, cu titlul de campioni și medaliile de aur, jucătorii de la Siderurgistul, secondați în clasament de Kids Tâmpa Brașov, 3-4. CSS 6 București și Agero Galați, la egalitate de puncte. Iată numele campionilor: Ionuț Nistor, Ștefan Stănescu, Sebastian Panaite, Rareș Barciuc, Mădălina Panaite, Sara Bordeianu, Alexia Chirilă și Irina Gherasim.

În același timp s-au desfășurat și finalele echipelor mixte de seniori. Au evoluat șase echipe, cu Știința Bacău în fruntea ierarhiei finale, urmată de CSU Universitatea Timișoara, Poli Iași și CSS Berceni Prahova. Gălățenii nu au participat.

HANDBAL. Alte câteva rezultate din Campionatul juniorilor: CS Școlar, 29-30 în deplasare la CSS Bacău la junioare II și 30-42 la CSM Constanța la juniori I; într-un derbi gălățean, CSM - Viitorul Oțelul 18-24 la junioare III.

TENIS. Teodora Miron (Viva Tenis Club Galați) s-a calificat pe tabloul principal al Campionatului Național de tenis seniori de la Slobozia, cu două victorii la Daria Cămărășanu (Eliade București), 6-1, 6-1 și 3-6, 6-3, 10-5 cu Alexandra Anghel (Steaua București).

Citit 527 ori Ultima modificare Marți, 03 Octombrie 2023 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.