Marele dezavantaj al lui Dorinel Munteanu în meciul cu Hagi

Marele dezavantaj al lui Dorinel Munteanu în meciul cu Hagi
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Antrenorul gălățenilor se confruntă cu mai multe indisponibilități decât la orice alt meci din actualul sezon

Oțelul vine după o serie bună de rezultate, incluzând trei victorii la rând, iar duminică are de jucat pe teren propriu împotriva campioanei Farul. Doar că situația nu este atât de roz pe cât s-ar fi crezut, întrucât există suficient de multe probleme de lot, iar antrenorul gălățenilor are probleme în alcătuirea echipei de start. Astfel, pe lângă accidentații deja cunoscuți, Gaitan, Neagu și Panait, nici Yabre nu este refăcut și va lipsi, iar listei de jucători inapți din punct de vedere medical i s-a alăturat fundașul central Lovrici. De asemenea, va lipsi Alexandru Pop, eliminat în meciul cu Dinamo, pentru două cartonașe galbene.

Trebuie plătit dacă joacă Tănasă sau Bodișteanu

După lunga listă de indisponibilități enumerată mai sus, nici tinerii Tănasă sau Bodișteanu nu pot juca împotriva Farului - echipă de care aparțin ca proprietar de drept, fiind doar împrumutați la Oțelul. Se pare că în contractul lor de cedare temporară către formația gălățeană este stipulată o clauză conform căreia cei doi jucători n-au dreptul de a fi pe teren împotriva Farului decât dacă se plătește o sumă exorbitantă de bani. Cum situația finanțelor nu se prezintă deloc bine la Oțelul, fiind deja restanțe salariale de două luni la nivelul echipei, pare foarte puțin probabil să fie asumată o cheltuială importantă doar pentru a-i folosi pe cei doi (ori pe unul dintre ei) în meciul cu Farul. Ceea ce creează un mare dezavantaj pentru Dorinel Munteanu la meciul împotriva lui Gheorghe Hagi, omologul său de pe banca dobrogenilor.

Astfel, Munteanu se va baza, cel mai probabil, pe fundașul dreapta Andrei Rus - care n-a mai jucat de etape bune în campionat, deși începuse ca titular. O altă variantă ar fi Denis Bordun, junior gălățean, care l-a impresionat pe Dorinel de când a pus ochii pe el, motiv pentru care nici nu l-a lăsat să plece sub formă de împrumut. În fine, cea de-a treia variantă ar fi Iustin Neacșu, sosit de la Baia Mare înaintea încheierii campaniei de transferuri, dar care n-a debutat încă pentru gălățeni.

Etapa începe vineri

Până la meciul de duminică al Oțelului cu Farul, etapa cu numărul 12 din Liga I va porni cu două partide programate vineri, FCU 1948 Craiova - FC Hermannstadt (ora 18:00) și Rapid - Poli Iași (ora 21:00). Iată programul celorlalte partide ale rundei: Petrolul - UTA (sâmbătă, ora 14:00), FC Voluntari - CSU Craiova (sâmbătă, 18:45), FC Botoșani - FCSB (sâmbătă, 21:45), OȚELUL - Farul (duminică, 16:00), Dinamo - CFR Cluj (duminică, 21:30) și "U" Cluj - Sepsi (luni, 21:00).

Biletele pentru Oțelul - Farul au fost puse deja în vânzare în spațiul online, dar și la magazinul oficial de la stadion. Tichetele de acces vor putea fi procurate și în ziua meciului, la casele de bilete din jurul arenei.

Citit 13475 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Octombrie 2023 09:34

6 comentarii

  • postat de Cum poate atrage clubul OTELUL bani?, dacă asta e maxim, nu-i de bine... Conducerea clubului ar putea face prin ziar o informare de intenții, de dezvoltare
    Vineri, 06 Octombrie 2023 16:28
    213.233.110.***
    Am pus o întrebare, și nu retorica... Pe mine ma depășește. Manageriatul clubului zic ca trebuie sa vina cu soluții. Răspunsuri gen: mai cerem la consiliul local sau asta e, nu se poate mai mult o poate da și un copil de 10 ani. E clar ca nu se poate face performanta în fotbal fără bani....
    0
    5
  • postat de Să facem un joc bun, baftă băieții.
    Vineri, 06 Octombrie 2023 10:58
    109.166.134.***
    Nici Farul nu este într-o formă de joc foarte bună și băieții ce vor înlocui jucătorii accidentați, vor avea ocazia printr-un joc bun, să demonstreze că pot intra în formația de bază a echipei. Baftă Oțelul, suntem alături de voi, la bine sau la greu.
    1
    22
  • postat de Eu
    Vineri, 06 Octombrie 2023 09:24
    213.233.108.***
    Ce ar trebui făcut ca otelul sa aibă o situație financiara mai buna?
    0
    11
  • postat de hai otelul
    Vineri, 06 Octombrie 2023 08:27
    89.39.81.***
    cu atit mai pretioasa va fi VICTORIA....
    2
    23
  • postat de Adrian
    Vineri, 06 Octombrie 2023 00:10
    89.39.81.***
    Era despre bani tot pr asta...otelul este o firma privata vinde bilete are sponsori din pacate su bani publici trebuie sa se descurce...cand au promis salarii nu stiau ca nu au bani? Nu mai dati bani publici
    34
    11
  • postat de Pitpalac
    Joi, 05 Octombrie 2023 20:26
    86.124.200.***
    Mda... incepe trambitarea unei mari infrangeri cu scuzele de rigoare incepute de azi.
    40
    19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.