CSM Arcada - SCM Zalău, în prima etapă

CSM Arcada - SCM Zalău, în prima etapă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Sâmbătă, 14 octombrie, se dă startul meciurilor Diviziei A1 masculine de volei. În prima etapă, CSM Arcada evoluează, pe teren propriu, în compania zălăuanilor de la SC Municipal. Întâlnirea va fi găzduită de Sala "Dunărea", de la ora 17.00, și va fi arbitrată de cuplul Florin Dragomir (București) - Rareș Puni (Iași). Antrenorul Sergiu Stancu, ajutat de Răzvan Tănăsescu, abordează noul campionat cu următorii jucători: Bala, Talpă, Lescov, Butnaru, Mihălescu, Cristudor și nou-transferații Gergye, Theo Lopez, Hamacher, David Woch, Aldea, Ghimeș, plus Aaro Nikula și Urban Toman, sosiți la Galați în cursul zilei de joi, iranianul Javad Karimi fiind încă așteptat.

RUGBY. Întrecerile Campionatului Național de rugby în 7 continuă în acest weekend. La Alba Iulia se vor disputa partidele etapei a doua a competiției, unde gălățenii de la CS Municipal se află printre protagoniști. Jucătorii antrenați de Marius Secuianu și Eugen Popa sunt deținătorii unui titlu de campioni și al unuia de vicecampioni.

ARBITRAJE. La două din meciurile Ligii a III-a de fotbal, ce au loc sâmbătă, vor oficia și câțiva gălățeni. La partida Axiopolis Cernavodă - LPS Clinceni vor fi doi arbitri asistenți - Daniel Vlase și Florin Iftode, iar la FC Bacău - Aerostar Bacău, Liviu Ciubotariu va fi observator.

VOLEI. În etapa a doua a Diviziei A2 de volei feminin (eșalonul al doilea), CSU Galați va juca, sâmbătă, pe teren propriu cu Corona II Brașov. Meciul va fi găzduit de Sala "Florin Balaiș", ora 12,00.

HANDBAL. Băieții de la CSU (eșalonul al doilea) au etapă liberă.

Citit 668 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2023 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.