Noutăți la Oțelul pentru Dorinel Munteanu. Revin jucătorii indisponibili

Noutăți la Oțelul pentru Dorinel Munteanu. Revin jucătorii indisponibili
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Antrenorul gălățenilor se va putea bucura în curând de tot lotul pe care-l are la dispoziție, după ce a avut o perioadă cu multe absențe, inclusiv la meciul cu Farul (0-1).

După depășirea pauzei provocate de jocurile echipelor naționale, revin meciurile de campionat, așa că atenția microbiştilor gălățeni se îndreaptă din nou către Oțelul. Iar noutățile dinspre echipă vin cu vești bune, în așa fel încât vor fi multe reveniri sub comanda lui Dorinel Munteanu pentru următorul calup de meciuri. Cea mai simplă revenire este cea a lui Alexandru Pop, care și-a ispășit etapa de suspendare pentru cartonașul roșu primit în urma a două galbene cu Dinamo. Acestuia i se alătură Ionuț Neagu, mijlocașul central ce a fost apt, dar nefolosit cu Farul, iar în ”amicalul” cu Ceahlăul (programat în pauza competițională) a şi marcat, dar și Pablo Gaitan, jucător ce a prins o singură partidă în care a evoluat mai mult. Este vorba despre remiza de la Sepsi, scor 1-1, când a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren și a arătat că ar putea fi piesa lipsă din puzzle-ul de atac al gălățenilor.

Singurul fotbalist care rămâne în continuare în afara programului echipei este Dan Panait. Chiar dacă nu poate fi luat în calcul pentru meciul cu CFR Cluj, din deplasare, primul după revenirea din scurta pauză, fundașul stânga va reveni ulterior sub comanda lui Dorinel Munteanu.

"Avem un lot competitiv, iar la mine nu există titulari și rezerve. Cine intră pe teren trebuie să dea tot ce are mai bun pentru ca echipa să obțină rezultate foarte bune. În afară de meciul cu Universitatea Craiova, când am făcut 0-0, și se poate spune că am avut noroc, în rest cred că am fi meritat să fi câștigat toate celelalte partide. Dar nu ne mulțumim cu atât, ne dorim tot mai mult de la următoarele jocuri", a spus Munteanu.

Cinci meciuri până la următoarea pauză

Vor fi cinci partide pe care Oțelul le va disputa în calupul următor de jocuri, până la următoarea pauză competițională. Mai precis, gălățenii vor juca în perioada 23 octombrie - 11 noiembrie, după care campionatele se opresc din nou, pentru ultima fereastră a anului destinată echipelor naționale.

Iată programul Oțelului în acest interval: deplasare la CFR Cluj (luni, 23 octombrie, ora 21:00), acasă cu Hermannstadt (sâmbătă, 28 octombrie, ora 14:00), acasă cu FCSB, în "Cupa României" (marți, 31 octombrie, ora 21:00), deplasare la Poli Iași (vineri, 3 noiembrie, ora 18:00) și deplasare la Oradea, cu UTA (11 noiembrie - fără a fi stabilită data și ora până acum).

Înaintea acestor partide, Oțelul se află pe locul 9 în clasament, cu 14 puncte din 12 etape, golaveraj 10-10. În "Cupa României", gălăţenii au câștigat unicul meci disputat până acum în faza grupelor, 4-1 la SCM Zalău.

Citit 7209 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2023 10:28

1 comentariu

  • postat de sigla e sau va fi a doamnei?.. suporter club otelul.
    Miercuri, 18 Octombrie 2023 14:22
    89.39.81.***
    toate bune si frumoase... sigla e a asc otelul? s-a rezolvat? sau s-a ingropat? ginditi la un stadion, cereti un stadion......cereti, cereti, poate o sa aveti un stadion al otelului pe bani publici. asa ar trebui. pina la urma sigla e a doamnei?
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.