Juniorii de la Siderurgistul, bronz la ”Naționale”

Juniorii de la Siderurgistul, bronz la ”Naționale”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Clubul gălățean Siderurgistul, grupare unde se practică badmintonul de performanță, și-a adăugat încă patru medalii în cont. Realizarea a fost obținută în weekend, la Bacău, unde s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de juniori Under 13 și tineret. Pe parcursul a trei zile, gălățenii au evoluat numai la prima categorie de vârstă, unde două perechi de juniori s-au clasat pe locul al treilea, aducătoare de bronz. Este vorba despre dublul feminin Eliza Marinescu/ Edith Ursăchescu, respectiv cel de dublu mixt, Sebastian Panaite/ Edith Ursăchescu.

Ceilalţi jucători înscriși pe listele de concurs de către antrenorul Dorel Badiu au fost: S. Panaite - simplu băieți, Edith Ursăchescu, Eliza Marinescu și Sonya Stancu - simplu fete, S. Panaite/ Rareș Barciuc - dublu băieți, care au ajuns până în fazele sferturilor de finală.

O caracterizare a concursului băcăuan a venit din partea antrenorului, care este și conducătorul clubului: "Pe lângă medaliile obținute, pot spune că a fost un turneu util, în care am arătat multă determinare și voința de a învinge, dar care ne-a arătat și unele carențe, asupra cărora va trebui să ne îndreptăm atenția la viitoarele  antrenamente".

Peste puțină vreme va veni o altă fază a Campionatului Național. În perioada 27-29 octombrie, la Galați, se vor disputa meciurile pentru individual la categoriile Under 9 și Under 17. O săptămână mai târziu, tot în orașul nostru, va avea loc o competiție internațională - Campionatul Balcanic pentru juniori Under 17 (3-5 noiembrie).

Citit 633 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2023 14:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.