Înfrângere la Focșani

Înfrângere la Focșani
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. CSU Galați a pierdut cu 1-3, în deplasare, la CSM Focșani, în Divizia A2 de volei feminin. A fost un interesant duel ale celor două echipe, cu reprezentanți în stafful tehnic din Galați: Nicușor Harabagiu la gazde, respectiv, Ileana Berdilă și Adriana Dudnic. CSM Focșani este pe primul loc în Seria Est, iar CSU a strâns o victorie și două înfrângeri. În etapa viitoare, gălățencele vor juca acasă cu CS Medgidia.

HANDBAL. În campionatul masculin (eșalonul al doilea), CSU Galați – CSU Pitești 35-26 (18-9). Gălățenii au trei victorii și două înfrângeri în Seria A. În ultima etapă a turului, CS Ghimbav – CSU Galați, miercuri, 25 octombrie.

FOTBAL. La meciurile de fotbal din weekend au fost programați și mai mulți oficiali gălățeni. În Superligă, Adrian Cojocaru, arbitru VAR la FCSB - FC Voluntari, iar în Liga a II-a, Ionuț Constantinescu, al patrulea arbitru la Unirea Slobozia - CSA Steaua. În Liga III-a, brigadă gălățeană completă la CSM Vaslui -FC Bacău: Adrian Sava, Florin Iftodi și Daniel Gâță, plus Simona Rența observator. Doi arbitri asistenți la Sepsi II - Muscelul Câmpulung, Răzvan Bedreagă, și la CSM Bacău - Rapid Brodoc, Cosmin Ursu. Și la două meciuri, observatori gălățeni: Daniel Burloiu la Gloria Băneasa - Dunărea Călărași, respectiv Ovidiu Lupu la Hamangia Baia- CSM Focșani, meci încheiat cu o mare surpriză, 2-1.

Citit 403 ori Ultima modificare Duminică, 22 Octombrie 2023 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.