Duel între campioanele ”remizelor”: Oțelul - Hermannstadt

Duel între campioanele ”remizelor”: Oțelul - Hermannstadt
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Una dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 14 din Superligă (penultima a turului de campionat) se joacă la Galați, între două formații care pierd foarte greu

După remiza de la Cluj, 0-0 cu CFR, Oțelul și-a reluat confortabil postura de lider în clasamentul remizelor, cu nouă astfel de rezultate în cele 13 etape scurse până acum. Foarte aproape de acest bilanț se află însă FC Hermannstadt, a doua echipă la acest capitol, cu șapte remize în Liga I până acum. Dacă am adăuga și meciurile din "Cupa României", atunci sibienii i-ar egala pe gălăţeni la numărul de remize, ambele având câte nouă în total. Astfel, semnul de X, ca pronostic final pentru acest meci, nu pare deloc departe de adevăr.

Gălățenii continuă să aibă ambiții mari referitor la clasarea la finalul sezonului regulat, iar Dorinel Munteanu a anunțat că nu și-a luat gândul de la play-off. "Noi trebuie să tratăm serios fiecare meci în parte, pentru că sunt multe echipe puternice în Superligă. Lupta pentru play-off este deschisă și, așa cum am spus-o de la început, acesta este obiectivul meu personal. Am încredere în echipă, am încredere în munca noastră și cred că, dacă am fi avut puțină șansă, am fi avut deja mai multe puncte în clasament", a spus Munteanu.

Tot spre play-off trage și Hermannstadt, care deja se află pe locul 6, cu 19 puncte, la egalitate cu Petrolul (locul 7). Oțelul e pe 9, cu 15 puncte, așa că meciul cu echipa din Sibiu este un bun prilej pentru gălăţeni de a se apropia de locurile de play-off, printr-o victorie obținută în fața propriilor suporteri.

Meciul Oțelul - Hermannstadt se joacă sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul "Oțelul". Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1 și va fi condusă de arbitrul Sebastian Colțescu. Tichetele de intrare sunt puse în vânzare la casele de bilete din jurul stadionului.

Fără probleme de lot

Gruparea gălățeană nu mai acuză mari probleme de lot, față de precedenta partidă de acasă, când nu mai puțin de opt jucători erau indisponibili. Continuă să lipsească fundașul stânga Panait, iar Găitan și Neagu sunt și ei abia reveniți după accidentări și nu vor putea fi folosiți pe durata întregului joc. În rest, toți jucătorii sunt apți, iar Dorinel Munteanu va încerca să folosească cea mai bună formulă posibilă, chiar dacă marți va fi un nou joc important, cu FCSB, în "Cupa României".

Cu UTA, pe 13 noiembrie

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul și pentru prima etapă a returului, ce se va disputa imediat după încheierea turului de campionat. Astfel, partida cu UTA, care se va juca la Oradea, va avea loc luni, 13 noiembrie, de la ora 20:30, în încheierea etapei a XVI-a. Până atunci, pe lângă meciul cu Hermannstadt, de sâmbătă, Oțelul va mai avea alte două partide în următoarea săptămână: marți, acasă, cu FCSB ("Cupa României") și vineri, în deplasare, la Poli Iași (ultima etapă a turului Ligii I).

Citit 1810 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2023 16:05

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Sâmbătă, 28 Octombrie 2023 15:44
    5.13.167.***
    mie unul imi este tare dor de otelul galati ala vechi! care avea bani! pentru orice chiar! sa ii multumeasca lui marius stan! ca numai el a facut prostia sa il aduca pe dan adamescu! ala a facut ce a vrut el cu echipa de fotbal!
    4
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.