Excelentă performanță a CSM Arcada

Excelentă performanță a CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După trei zile de meciuri pline de miză, disputate în orașul spaniol Las Palmas, s-au încheiat calificările pentru faza a treia a grupelor principale din Champions League. Echipa noastră campioană, CSM Arcada, a reușit calificarea, o performanță excelentă, după 0-3 cu gazdele de la Guaguas și 3-1 cu Mladost Zagreb (Croația). Spaniolii au câştigat cu 3-0 (25-8, 25-14, 25-18) meciul cu croații, netezind drumul gălățenilor spre faza următoare.

Gălățenii au deplasat în Spania un lot de 14 jucători, care au adăugat palmaresului continental încă o izbândă. Aceștia sunt: Bala, Woch, Gergye, Lescov, Lopez, Butnaru, Toman, Talpă, Nikula, Ghimeș, Aldea, Hamacher, Cristudor și Mihălescu (antrenor Sergiu Stancu, ajutat de Răzvan Tănăsescu).

CSM Arcada a revenit joi seară din Spania, iar după o zi de refacere, sâmbătă are de susținut un meci foarte important în campionatul Diviziei A1, unde o va întâlni pe vicecampioana Steaua București, la Sala Sporturilor "Dunărea", de la ora 17:00.

Meciul se anunță extrem de disputat între două fruntașe ale competiției naționale. Ambele echipe au foarte mulți internaționali și ambele au câte două victorii în acest început de campionat: CSM Arcada, cu Zalăul și ”U” Cluj, Steaua cu ”U” Cluj și Rapid București. Arbitrează Alin Mateizer (Ploiești), ajutat de Cristian Botezatu (Piatra Neamț).

Citit 1264 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2023 21:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.