Argint la ”Naționalele” de haltere de la Bascov

Argint la ”Naționalele” de haltere de la Bascov
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HALTERE. La Complexul Sportiv de la Bascov au avut loc întrecerile Campionatului Național de haltere pentru seniori. Clubul Dunărea (antrenori Marin Otinceanu și Nicolae Mihai) a prezentat un singur sportiv în competiție - Denis Marian Banu. Acesta a concurat la categoria +109 kg și a cucerit medalia de argint la "smuls" (121 kg) și avut două clasări pe locul IV, la "aruncat" și total. Pe locul patru s-a clasat și Igor Pavalachi (CSS Galați - antrenor Mariana Toma), cu un total de 241 kg.

VOLEI. În eșalonul al doilea de volei feminin, CSU Galaţi a jucat acasă cu CS Medgidia și a pierdut: 0-3 (18-25, 18-25, 18-25). Vom reveni cu amănunte.

HANDBAL. CSU Galaţi a evoluat în deplasare în compania echipei CS Ghimbav (eșalonul al doilea de handbal masculin). Au câștigat gazdele, cu scorul de 32-29.

OBSERVATORI. În Divizia A1 de volei, Florin Dimachi a oficiat la meciul echipelor masculine SCM "U" Craiova - Știința Explorări Baia Mare, iar Nicolae Marin, la CSM Constanța - SCM Zalău.

Și un observator la fotbal, în Liga a III-a: Mihai Păiș, la Hamangia Baia - Dacia Unirea Brăila, încheiat cu un scor surpriză: 2-0.

Citit 495 ori Ultima modificare Duminică, 29 Octombrie 2023 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.