Egalul cu FCSB, în avantajul Oțelului

Egalul cu FCSB, în avantajul Oțelului
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Golul egalizator al lui Ariel Lopez din ultimul minut al partidei cu FCSB, scor 1-1, face ca Oțelul să fie favorită la calificarea în sferturile de finală ale "Cupei României" în fața echipei bucureștene. În sensul că înainte de ultima etapă din grupă, cele două echipe se află la egalitate de puncte, fiind departajate de golaveraj. Acesta îi este favorabil formației lui Dorinel Munteanu, care are 5-2, față de 3-1 al bucureștenilor. În caz de egalitate de puncte și după ultima etapă, atunci Oțelul va avea avantaj față de FCSB.

În același timp, golaverajul net favorabil al gălățenilor, stabilit după succesul cu 4-1 la Zalău, în prima etapă, poate juca un rol important și vizavi de Dinamo, ultimul adversar din grupă. Dinamoviștii au de jucat vineri, în deplasare la FC Bihor, iar o victorie chiar și cu 3-0 a bucureștenilor în acest meci (dar nu mai mult de 3-0) ar favoriza Oțelul. În sensul că gălăţenii ar putea remiza apoi în partida cu Dinamo și să obțină calificarea în ”sferturi”.

Dar până la ultima etapă din grupele "Cupei României", vineri debutează ultima rundă a turului de campionat. Oțelul deschide etapa cu meciul din deplasare de la Poli Iași, vineri, de la ora 18,00.

Citit 1423 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Noiembrie 2023 14:06

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Joi, 02 Noiembrie 2023 18:29
    5.13.136.***
    pai otelul galati doar asa stie sa joace doar la egal! nu poate mai mult!
    12
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.