Succese importante pentru echipele gălățene

Succese importante pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Etapa a XI-a s-a dovedit a fi favorabilă pentru Unirea Braniștea și Sporting Liești, în weekend. Braniștea a făcut cel mai bun meci al său de până acum și a învins-o pe Viitorul Ianca, scor 3-1 (1-0). Dar scorul putea căpăta proporții dacă din numeroasele ocazii construite la poarta brăilenilor ar mai fi fost concretizate câteva. Pentru că echipa din Braniștea a dominat permanent, fiind irosite 5-6 ocazii foarte clare ale lui Răducan, Nica, Popa și frații Cireș. Unirea a avut 3-0 pe tabelă, iar în minutul 90+2 s-a schimbat în 3-1, după un contraatac. Golurile gazdelor au fost realizate de Hilohi, Răducan și Nica (penalti). Meciul a avut loc la Liești, pe un teren foarte bun, deși a plouat din abundență.

Echipa aliniată: Paharnicu – Mihai, Farcaș, Voicu, Hilohi – Murgoci, Jordan – Olteanu, Nica, Docuz – Răducan. Au mai jucat: D. Cireș, M. Cireș, Enache, Postelnicu și Popa.

*Victorie frumoasă a echipei din Liești, Sporting (foto) câștigată la Hamangia Baia cu 2-0. Succesul este cu atât mai important, cu cât aici au părăsit terenul învinse echipele din Focșani, Braniștea, Brăila și Rm. Sărat. Oaspeții au realizat un joc foarte bun, fără să le lase vreo șansă adversarilor. Au fost irosite numeroase oportunități, dintre care și unele de singur cu portarul, prin Costea, Stan, Grigoraș sau Iordache. Cele două goluri au fost semnate de către Maftei (la un corner bine executat de Iordache), respectiv la reluare prin Alexandru Stan – după o cursă solitară de la mijlocul terenului. Din cauza furtunii ivite la ora partidei, meciul a fost întrerupt preț de 15 minute.

Antrenorul Cătălin Savu a trimis în teren echipa: Cilighidreanu – Țopa, Podașcă, Maftei, Bădilaș – Iordache, Chiriac, Crihană, Stan – Grigoraș, Costea. Au mai jucat: Munchiu și Coman.

Următoarea etapă, derbiul județean Liești – Braniștea.

Celelalte rezultate: Brăila – Rm. Sărat 1-4, Metalul Buzău – Voința Limpeziș 5-1, CSM Focșani – Viitorul Șuțești 10-0.

Clasament: 1. Metalul Buzău 28 p, 2. CSM Focșani 27 p, 3. Sporting Liești 22 p, 4. Unirea Braniștea 19 p, 5. Dacia Brăila 15 puncte.

Citit 1408 ori Ultima modificare Duminică, 05 Noiembrie 2023 21:25

1 comentariu

  • postat de Mai stam cu fundul in poarta, ne mai aparam si noi.
    Luni, 06 Noiembrie 2023 08:16
    86.124.202.***
    Nica ar fi trebuit sa ramana la Otelul. La fel si Gorovei. Sunt doi jucatori buni.
    Dupa plecarea lor am adus inlocuitori si am jucat slabut ofensiv.
    Atacantul bulgar adus a jucat 15 minute intr-un tur de campionat.
    Incaseaza banii de pomana. Cu salariul lui ii putea pastra pe cei doi.
    1
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.