Egalitate în derbiul gălățean: Liești - Braniștea 1-1
Foto: Sportul Ilustrat

Egalitate în derbiul gălățean: Liești - Braniștea 1-1
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Etapa a treia a returului Ligii a III-a de fotbal a programat derbiul echipelor gălățene Sporting Liești și Unirea Braniștea. A fost un meci între două grupări care nu mai au secrete una față de cealaltă. Chiar dacă ambele și-au dorit victoria, până la urmă scorul a fost egal, 1-1 (1-0).

Sporting, din postura de echipă gazdă, a deschis scorul repede: în urma unui corner s-a produs o înghesuială în careu, iar mingea a ajuns la Costea… pentru 1-0. Jocul a continuat cu atacuri de ambele părți, cu multe oportunități. Gazdele au ratat desprinderea prin Crihană, Stan și Iordache. La rândul lor, cei de la Unirea s-au aflat aproape de egalare prin Murgoci și Voicu, la lovituri libere, dar și prin Răducan, Lefter și M. Cireș. Presată de scurgerea timpului, Unirea a accentuat presiunea, iar în ultimul minut al partidei a reușit golul egalizator. O lovitură liberă executată de către D. Cireș a fost respinsă de bară, după care Mihai a marcat pentru 1-1.

Cele două echipe își mențin pozițiile în clasament, iar în runda viitoare ambele vor avea meciuri grele în deplasare: Braniștea la Metalul Buzău, iar Lieștiul la Rm. Sărat.

A arbitrat Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe) formațiile.

Sporting: Cilighidreanu - Țopa, Podașcă, Munchiu, Bădilaș - Iordache, Crihană, Chiriac, Stan - Costea, Grigoraș. Au mai intrat: Iacob, Coman, F. Dima.

Unirea: Paharnicu - Mihai, Farcaș, Voicu, Hilohi - Murgoci, Jordan - Olteanu, Nica, Docuz - Răducan. Au mai jucat: M. Cireș, D. Cireș, Enache, Lefter și Popa.

Celelalte rezultate ale rundei: CSM Rm. Sărat - Hamangia Baia 11-0, Viitorul Șuțești - Dacia Brăila 1-1, Voința Limpeziș - CSM Focșani 0-5, Viitorul Ianca - Metalul Buzău 0-2.

* În eșalonul al doilea de fotbal feminin, SC Oțelul Galați a obținut o frumoasă victorie, la ASC Liceenii Topolog. Elevele antrenorului Gabriel Călinescu s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Lavinia Bot (min. 88), după ce în min. 86 gazdele au ratat un penalti. Gălățencele au acumulat 18 puncte și ocupă locul 4, cu un golaveraj pozitiv: 23-15.

Citit 889 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.