Gălățeni la "Mondialele" de juniori

Gălățeni la "Mondialele" de juniori
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HALTERE. Echipa României a plecat la Gaudalajara (Mexic), unde are loc Campionatul Mondial de haltere pentru juniori Under 20. Lotul, care s-a pregătit la Bascov și la Complexul Sportiv "Lia Manoliu" din Capitală, este condus de gălățeanul Costel Dimofte, acesta urmând a oficia și ca arbitru. Au făcut deplasarea trei sportive și un sportiv, Tiberiu Donose. Acesta este gălățean, din Frumușița/ Tămăoani, a fost inițiat în haltere de către Gheorghiță Burgoci și este legitimat la Clubul Olimpia București (antrenor, Adrian Ionescu). Din echipa deplasată în Mexic lipsește Alexandra Alexe (Dunărea Galați, antrenori Nicolae Mihai și Marin Otinceanu), aceasta fiind promovată la lotul de seniori, care se pregătește pentru "Europenele" din Bulgaria, din februarie 2024.

HANDBAL. Astăzi, 15 noiembrie, avem meciuri de handbal la Galați. De la ora 14,00, la Sala Sporturilor "Dunărea", echipa masculină CS Universitatea va primi replica ieșenilor de la Politehnica. Un meci derbi studențesc, care în tur fusese adjudecat de gălățeni, la limită: 28-27.

Echipele de junioare III ale CSM și Handbal Art se vor întâlni într-un derbi gălățean, de la ora 17,30, la "Siderurgistul".

TENIS. Orașul Brașov a găzduit un turneu de tenis la care a participat, cu succes, și gălățeanul Mihai Leonard Mironescu. Elevul antrenorului Mircea Basarab, de la Clubul Dacia, s-a descurcat foarte bine, câştigând locul întâi la categoria Under 18. În finală, a trebuit să joace trei seturi, dar a încheiat victorios în fața lui Alexandru Gâdoiu, din Curtea de Argeș. Săptămâna viitoare, Mironescu va fi din nou prezent în orașul de la poalele Tâmpei (18-25 noiembrie), de data aceasta la un turneu internațional.

BASCHET. În etapa a 8-a a Ligii Naționale masculine de baschet, CSM Galați a jucat în Capitală, cu Rapid. Au învins bucureștenii cu scorul de 101-71.

Citit 629 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.