Misiune grea pentru Unirea Braniștea

Misiune grea pentru Unirea Braniștea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru echipa din Braniștea meciul din etapa a XIII-a (a patra a returului) este extrem de greu. Adversara acesteia este nimeni alta decât liderul Seriei a II-a, Metalul Buzău, o echipă cu un lot valoros, care nu întâmplător se află pe primul loc cu 31 de puncte. Pe lângă atuul valoric, îl are și pe cel al evoluției pe teren propriu, unul cu gazon sintetic.

Unirea, la rândul ei, se confruntă cu câteva indisponibilități: Grădinaru, Vasile, Manea și Țicămucă, plus alți doi titulari obișnuiți aflați în stare de suspendare - Murgoci si Nica. Cu toate acestea, brăniștenii privesc cu încredere confruntarea cu Buzăul. “Avem un lot de 25 de jucători, deci avem soluții pentru a ne prezenta cât mai bine la acest joc. În tur a fost 0-0 și n-am fost cu nimic inferior adversarilor”, ne-a declarat managerul Vali Vrânceanu.

Meciul va fi condus de un arbitru prim-divizionar - Vlad Baban din Iași.

Campionatul județean programează duminică, 19 noiembrie, partidele etapei a XII-a. În Liga a IV-a (ora 12,00): Victoria Independența - Avântul Drăgănești, Viitorul Umbrărești - Șoimii Foltești, Lascăr Schela - Gloria Ivești, Agrostar Tulucești - Alegria Matca, Progresul Munteni - Voința Cudalbi, Muncitorul Ghidigeni - Covurluiul Tg. Bujor, iar Siretul Cosmești stă.

Liga a V-a (duminică, ora 11,00): Sporting Galați - Siretul Piscu (terenul ”Dunărea”, ora 9,30), Luceafărul Berești - Viitorul Frumușița, Voința Cișmele - Foresta Șendreni, Avântul Jorăști - Victoria Slobozia Conachi, Flacăra Pechea - Inter Tudor Vladimirescu, Zorile Grivița - ACS Vânători, Viitorul C. Negri - Mălina Smârdan și Prutul Vlădești - Răzeșii Valea Mărului.

Citit 974 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 14:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.