Două cadete în cantonamentul gălățean

Două cadete în cantonamentul gălățean
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HANDBAL. Ariana Ardeleanu, portarul echipei de junioare III de la CSM Galați, a fost convocată la lotul de cadete al României, care efectuează un cantonament în Galați, în perioada 17-24 noiembrie. Ariana are doar 14 ani și a fost desemnată cel mai bun portar al turneului final al Campionatului Național de junioare III, desfășurat în vară la Bistrița. Echipa gălățeană este vicecampioana ediției trecute a ”Naționalelor”. Între componentele acestui lot se află și o jucătoare de la ACS Lucian Bute – Adnana Ancerencu, fiica unei foste mari jucătoare, Daniela Goldic.

FOTBAL. Fetele de la SC Oțelul joacă în acest weekend pe teren propriu, cu Poli Iași, în ultima etapă a campionatului secund (mâine, 19 noiembrie, ora 11,00, Stadionul ”Siderurgistul”).

ARBITRAJE. Doi arbitri de fotbal gălățeni vor fi prezenți, astăzi, tocmai pe stadionul din Bistrița, la meciul Gloria – Unirea Ungheni: Ionuț Constantinescu, ajutat de Daniel Gâță. Doi observatori și la meciul derbi de la Bacău: Aerostar – CSM. Este vorba despre Liviu Ciubotariu – pentru arbitri, și Simona Rența – pentru joc.

TENIS. În perioada 18-25 noiembrie, la Brașov, are loc un turneu internațional de tenis. Între concurenți va fi prezent și gălățeanul Mihai Leonard Mironescu (Clubul Dacia), înscris pe lista sportivilor Under 18.

Citit 630 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2023 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.