CSM Arcada, debut cu înfrângere

CSM Arcada, debut cu înfrângere
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primul meci din Champions League al echipei noastre campioane în faza grupelor principale a avut loc miercuri seară, în deplasare

Parteneră i-a fost puternica echipă italiană Cucine Lube Civitanova. A fost un meci în care CSM Arcada a avut primul contact cu voleiul mare al Europei. Elevii antrenorului Sergiu Stancu s-au străduit să țină aproape de valorosul lor partener - și pe alocuri au reușit - dar la fluierul final au părăsit terenul învinși. Gălățenii au început destul de curajos, dar, pe parcurs, nivelul lotului și al campionatului din Peninsulă, dublat de plusul de experiență al adversarilor au fost decisive pentru un succes clar: 3-0 (25-17, 25-19, 25-23). De reținut că, în ultimul act, băieții noștri s-au aflat multă vreme în avantaj, au fost foarte aproape de a câștiga setul, dar au cedat la 23-25, după ce au avut 21-18 pe tabela de scor.

"Sextetul" de start:

Lescov, Lopez, Woch, Butnaru, Bala, Hamacher - Toman (libero). Au mai intrat: Gergye, Aldea, Nikula și Talpă.

Următorul meci, pe teren propriu, cu belgienii de la Maaseik (miercurea viitoare), echipă care a pierdut acasă, scor 0-3, în faţa cehilor de la LVI Praga.

Arcada a revenit joi în țară, iar seara s-a deplasat la Dej, unde va susține meciul de campionat cu Unirea, sâmbătă (ora 18,00).

Citit 890 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2023 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.