Înfrângere în penultima partidă

Înfrângere în penultima partidă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. CS Medgidia a câștigat la Galați și s-a instalat în fotoliul de lider al Seriei B - Divizia A de handbal masculin. Scorul a fost 32-27 (17-15) în favoarea dobrogenilor. La CSU nu au evoluat Costea, Mârșiu și Chiriac. Principalii realizatori: Soare și Albu - câte 5 goluri, Broască 4. Astăzi, CSU va juca la Pitești cu echipa locală cu același nume (în tur 34-25 pentru Galați), în penultima etapă a returului. În fruntea clasamentului - Medgidia și Alexandria, în timp ce gălățenii ocupă locul 4, cu 15 puncte.

HOCHEI. Echipa de juniori Under 17 a CSM Galați a obținut două victorii în confruntările cu colegii lor de la CSS Miercurea Ciuc: 4-3 și 5-1. Marcatori: Andrei Caranfil 4, Marian Bujeniță 2, Vlad Meca 2 și Andrei Simionel.

ȘAH. Șahiștii de la CSM și-au reluat șirul rezultatelor valoroase. "Festivalul Șah în Școală", găzduit de orașul Buzău, a fost o întrecere de nivel foarte bun, cu juniori gălățeni printre evidențiați. Rareș Pasat, 8 ani - locul 1 în concursul rezervat elevilor din învățământul primar, David Talabă, 6 ani - locul 2 cu 5 puncte din 6 posibile și Alina Vorniceanu - locul 2 cu 4 puncte din 6 posibile, în concursul rezervat liceenilor.

Citit 534 ori Ultima modificare Duminică, 26 Noiembrie 2023 13:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.