Dindiligan, cinci goluri la "Mondiale"

Dindiligan, cinci goluri la "Mondiale"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. De Ziua României, Selecționata țării noastre a debutat cu un succes clar la Campionatul Mondial de handbal feminin. A întâlnit echipa statului Chile, pe care a învins-o categoric: 44-19. Gălățeanca Alexandra Dindiligan (actualmente legitimată la CSM București) a jucat foarte bine, fiind autoare a cinci goluri. Duminică seara, formația României a întâlnit Serbia, iar marți va juca împotriva Danemarca.

ARBITRAJE. În etapa a 18-a Superligii de fotbal au oficiat și doi gălățeni. La marele derbi CSU Craiova - CFR Cluj (scor 1-0), arbitru principal a fost Adrian Viorel Cojocaru, iar la FC Voluntari - Petrolul Ploiești a oficiat arbitrul asistent Florian Vișan.

RUGBY. Au început meciurile celui de-al treilea turneu al Ligii Naționale de rugby, competiție în care activează și echipa gălățeană CS Municipal. Formația antrenată de Marius Secuianu și Eugen Popa a avut o prestație foarte bună în deplasarea de la Ştiinţa Petroşani și s-a impus cu un scor clar: 29-14 (17-7), iar Valera Jabin a fost desemnat omul meciului. Punctele învingătorilor au fost realizate de: Coșereanu, Dănăilă, Jabin, Ivan și Ungureanu - câte o încercare, iar Vicol a reuşit două transformări.

Citit 506 ori Ultima modificare Duminică, 03 Decembrie 2023 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.