Victorie clară în derbiul campionatului

Victorie clară în derbiul campionatului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

United Galați a reușit să obțină un succes important în Liga I, împotriva principalei contracandidate la titlu, Autobergamo Deva. A fost 4-1 pentru gălățeni, care au condus încă de la pauză cu 3-0.

Marcatori au fost: Cojocaru, Boșneagă, Crăciun și un autogol Simici, pentru gălățeni, respectiv, brazilianul Savio. În ciuda diferenței mari de scor pentru un derbi, meciul a fost extrem de spectaculos, cu multe ocazii la ambele porți, inclusiv câte două bare de fiecare parte. La gălățeni s-a remarcat portarul Petrișor Toniță, care a prins o zi foarte bună, iar în afara intervențiilor din poartă l-a servit cu o pasă decisivă pe Andrei Crăciun, la golul de 4-0.

Acesta a fost ultimul meci oficial din 2023 pentru United, care s-a instalat confortabil în postura de lider în Liga I, fiind principala favorită la câștigarea campionatului. Gălățenii sunt pe primul loc, după 12 etape, cu 34 de puncte (11 victorii și un egal), cu cel mai bun golaveraj, cele mai multe goluri marcate (103) şi cele mai puține goluri primite (20).

Sezonul se va relua pe 14 ianuarie 2024, când United va juca în deplasare la Mărășești, cu echipa locală Mausoleul.

Citit 660 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2023 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.