Primele obiective ale noului președinte de la Oțelul

Primele obiective ale noului președinte de la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul are un nou conducător, în persoana lui Robert George Florea, după ce acesta a fost numit preşedinte interimar, în cea mai recentă Adunare Generală a membrilor socios

După mai multe momente tensionate între membrii asociați, se pare că s-a ajuns astfel la un consens. După demisia lui Marian Brăilescu din funcția de președinte, poziţiile de conducere au fost ocupate astfel: Robert George Florea - președinte; Alexandru Manole - vicepreședinte (fost președinte interimar, după demisia lui Brăilescu); Doru Maximilian - secretar. Alexandru Manole, membru al galeriei, este singurul dintre foștii conducători care și-a păstrat funcția.

Robert George Florea, președintele interimar al SC Oțelul, pare să aibă anvergura necesară pentru o funcție de conducere, întrucât a fost președinte al Tribunalului Galați până nu de mult, când a ieșit la pensie. Florea este membru socios încă din 2017, iar pentru anul viitor și-a anunțat deja candidatura pentru a deveni președinte la SC Oțelul cu mandat întreg. Funcția de președinte nu va fi remunerată, acesta fiind un punct de interes al mai multor membri socios.

Obiective importante, într-un termen scurt

Perioada mai tulbure de la vârful clubului ar putea avea efecte serioase dacă lucrurile nu se organizează la timp. Noul președinte a anunțat deja primele sale obiective, toate fiind considerate esențiale și de mare interes pentru buna desfășurare a activității sportive și administrative în perioada ce urmează.

Cel mai important obiectiv de îndeplinit este obținerea licenței pentru sezonul 2024-2025, dar sunt și altele de mare interes în rândul fanilor, cum ar fi: achitarea procentului din drepturile TV pentru folosirea palmaresului, înregistrarea mărcii SC Oțelul la OSIM în numele Asociației, plus organizarea alegerilor în prima parte a anului 2024.

"Sunt onorat de această postură, fiind vorba de cel mai mare brand al comunității. Funcționarea corectă a clubului este prioritatea principală. Apoi, trebuie să organizăm alegeri pentru constituirea unui Consiliu Director cu puteri depline, dar sunt în același timp preocupat să depunem în timp util și în condiții de eligibilitate dosarul de licență pentru sezonul 2024-2025 al Superligii. Este, de asemenea, o onoare să lucrez cu două personalități ale fotbalului românesc, Dorinel Munteanu, cel mai selecționat tricolor din toate timpurile, și Cristian Munteanu", a spus Robert Florea, într-o primă declarație oficială în funcție.

O altă problemă sensibilă ce va trebui pusă la punct, pe termen lung, de către noul președinte, ar fi cea a unei bune funcționalități a Centrului de Copii și Juniori de la SC Oțelul.

Chiar dacă precedenții președinți, Moisescu și Brăilescu, au reușit să facă și foarte multe lucruri bune - dovadă că un proiect de la zero a ajuns în prima ligă - încă mai sunt multe aspecte de rezolvat din punct de vedere organizatoric, după cum au semnalat mai mulți membri socios la precedentele întâlniri.

Citit 2728 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 20:24

3 comentarii

  • postat de Boscornea Laurentiu
    Luni, 18 Decembrie 2023 19:40
    109.166.133.***
    Succes,in vremuri tulburi cineva trebuie sa asigure un echilibru,echipa e pe drum bun,sustinere maxima
    2
    8
  • postat de hai otelul
    Luni, 18 Decembrie 2023 16:39
    128.127.117.***
    eu cred in el. sa conduca bine ASC otelul. omu e destept si stie ce trebuie sa faca. bravo ASC otelul. otelul trebuie sa fie brand national, international......
    8
    9
  • postat de Gălățean
    Luni, 18 Decembrie 2023 11:50
    82.76.12.***
    Moisescu a fost inima și sufletul. El a restartat totul, a fost “ nebun” băiatul ăsta! El si ceilalți suporteri, Steel Boys. Brailescu a continuat dar bazele erau realizate, bugetul l-a ajutat și mai ales Dorinel.
    Cei de astăzi să continue si să fie cu succes!
    18
    18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.