Evoluții bune ale patinatoarelor la "Edusport Trophy"

Evoluții bune ale patinatoarelor la "Edusport Trophy"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

PATINAJ. Patinoarul Olimpic din Otopeni a găzduit cea de-a şase ediție a concursului internațional de patinaj artistic "Edusport Trophy", la care au luat parte și patru sportive de la Dunărea Galați. "Ținând cont de faptul că acesta a fost primul concurs pentru noi, rezultatele sunt cât se poate de bune. Fără îndoială, cel mai bun rezultat, cu medalie, este cel al Arianei Giosan, dar și colegele acesteia, Natalia Danis, Amelie Alexandru și Rihanna Rusu, s-au prezentat bine", ne-a spus antrenoarea gălățeană Ramona Dinu. Următorul concurs pentru cei de la Dunărea este în ianuarie, "Cupa României". Sportivii gălățeni beneficiază în continuare de sponsorizarea de la SC Prutul.

TENIS. Carolina Ciubotaru și Laura Iordăchescu se află la un turneu de categoria I în orașul Onești, întrecându-se în meciuri la categoria Under 14.

HANDBAL. În acest final de an au fost programate câteva meciuri din competițiile de juniori. La junioare III, ACS Viitorul Oțelul - CSM Galați 26-20 și ACSH Tecuci - ACS Lucian Bute 12-49, iar la junioare II, CSS Bacău - CSM Galați 21-19, în derbiul Seriei A, la băcăuance evoluând junioare care joacă și în eșalonul al doilea de senioare. Joi, 21 decembrie, junioarele CSM întâlnesc acasă pe LPS Vaslui.

ATLETISM. La "Cupa de Iarnă" (U14 și U12), de la Bacău, Georgiana Coman a ocupat locul 1 la aruncarea greutății de 1 kg cu performanța de 12,74 m, iar Maria Leca - locul 3 la aruncarea greutății de 2 kg.

Citit 707 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2023 22:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.