Surprize în Divizia A1

Surprize în Divizia A1
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

VOLEI. În primul eșalon masculin de volei, lupta se încinge de-a binelea. În etapa din weekend, au fost alte două rezultate în afara "calculelor hârtiei". Dinamo București a pierdut acasă, scor 0-3, în faţa Coronei Brașov, iar Steaua a cedat, tot pe teren propriu, scor 1-3, cu SCM Zalău (meci arbitrat de gălățeanul George Grădinaru). Clasamentul la zi se prezintă astfel: 1. Corona 28 p (din 10 jocuri), 2. Arcada 23 p (din 9 meciuri), 3. Dinamo 22 puncte (din 10 meciuri). Altfel, CSM Arcada Galați mai are de susținut două meciuri în finalul acestui an. Joi, 21 decembrie, va susține a patra partidă din Champions League, în Belgia, cu echipa Maaseik, iar sâmbătă, 23 decembrie, în campionat, cu Știința Baia Mare.

ATLETISM. La "Cupa de Iarnă" (U14 și U12), de la Bacău, Georgiana Coman (CSS Tecuci) a ocupat locul 1 la aruncarea greutății de 1 kg, cu performanța de 12,74 m, iar colega sa Maria Leca - locul 3 la aruncarea greutății de 2 kg.

LUPTE. Zilele acestea au loc meciuri în cadrul "Cupei Hercules", cu prezențe tecucene de la Clubul Vypguard. Iată-i pe sportivii evidențiați: Andrei Lefter (categoria 35 kg), Ianis Răducioiu (60 kg), Luca Stoian (80 kg) și Gabriel Ildirim (40 kg). Alt elev al antrenorului Lucian Militaru Pădure este vorba despre David Militaru, participă la cantonamentul lotului național de juniori de la Predeal.

Citit 1237 ori Ultima modificare Luni, 18 Decembrie 2023 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.