Autocare pentru fani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zece autobuze îi vor prelua mâine pe microbiştii gălăţeni care şi-au cumpărat deja bilet pentru partida cu Benfica Lisabona, din Liga Campionilor * Plecarea: ora 14.30, de pe platoul de la McDonald’s

Suporterii gălăţeni care şi-au achiziţionat tichete pentru partida de pe Naţional Arena, de mâine, vor beneficia de transport gratuit până la stadionul din buricul Capitalei.

Clubul Oţelul pune la bătaie zece autocare, adică 500 de locuri, pentru a avea cât mai mulţi fani alături. Plecarea va avea loc marţi, la ora 14.30, de pe platoul de la McDonald’s. Interesant este faptul că toate casele de bilete din jurul Stadionului „Oţelul”, care comercializează începând de sâmbătă tichete pentru meciul cu Benfica Lisabona, vor fi deschise până mâine, la ora 14.00.

Iată preţurile: pentru peluză 50, 60 şi 70 de lei, la tribuna a II-a 150 de lei, la tribuna I 250 de lei, iar la VIP 300 de lei. Acestea din urmă sunt disponibile doar la Clubul ArcelorMittal din Ţiglina I. „Ne dorim să avem cât mai mulţi gălăţeni alături la jocul cu puternica formaţie portugheză”, susţine Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al Oţelului.

Citit 699 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.