Marius Stan: Lăsaţi Oţelul în pace!

Marius Stan: Lăsaţi Oţelul în pace!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul general al culubului de fotbal Oţelul, Marius Stan, a reacţionat după ce, zilele acestea, în urma declanşării unei anchete a DNA a fost lansat zvonul că procurorii anticorupţie ar viza modul în care Oţelul a câştigat titlul de campioană sezonul trecut, lucru care s-a dovedit, de altfel, a fi complet neadevărat. Marius Stan neagă faptul că ar exista vreo legătură între această anchetă şi Oţelul şi acuză de rea-voinţă pe cei care au lansat zvonul. 

"FC Oţelul Galaţi dezavuează zvonurile toxice şi fără nici o acoperire găzduite de mass-media cu privire la implicarea clubului nostru în acţiunea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de la Comisia Centrală de Arbitri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Este inadmisibil ca, plecând de la o vorbă aruncată de un rău-voitor, oricare ar fi acela, cea mai mare parte a presei româneşti să anatemizeze clubul care a câştigat campionatul 2010-2011 al Ligii I, grupare care reprezintă România în UEFA Champions League.

Salutăm şi suntem deschişi oricărei anchete conduse de Direcţia Naţională Anticorupţie şi ne dorim ca persoanele care au încălcat legea să plătească. Într-o ţară în care prezumpţia de nevinovăţie a devenit "rara avis", sintagma "pe surse" s-a transformat în complet de judecată şi acţionează ca atare. Cine are vreo dovadă că FC Oţelul Galaţi a comis nelegiuiri este rugat să iasă în faţă şi, cel mai important, să prezinte DOVEZI. Altfel, să ne lase în pace!", declară Marius Stan pe site-ul oficial al clubului de fotbal Oţelul Galaţi.

Citit 972 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.