Pregătirile halterofililor pentru "Europene"

Pregătirile halterofililor pentru "Europene"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HALTERE. Lotul național de haltere juniori și tineret se află în pregătire la Centrul Național de la Bascov. Antrenorul gălățean Costel Dimofte are în pregătire trei sportive - între care și gălățeanca Alexandra Alexe, care vor participa la prima competiție internațională oficială a anului viitor - Campionatele Europene de la Sofia. În ceea ce privește o ierarhie a halterofililor gălățeni, remarcată ar fi doar Alexandra Alexe (Clubul Dunărea), pregătită de antrenorii Marin Otinceanu și Nicolae Mihai.

VOLEI. Meciul de volei masculin de sâmbătă, 23 decembrie, din Capitală, dintre Rapid și SCM "U" Craiova, va fi supervizat de observatorul gălățean Florin Dimachi.

HANDBAL. Astăzi, 21 decembrie, sunt programate meciurile primei etape în "Cupa României" pentru echipele feminine de handbal. Echipa CSM Galați (antrenori Daciana Balaban și Relu Druțu) s-a deplasat la Deva pentru jocul cu SC Municipal din localitate. Cele două formații activează în eșalonul al doilea.

Altfel, Sala "Siderurgistul" din Galați găzduiește astăzi, la ora 14,00, întâlnirea junioarelor II de la CSM Galați (antrenor Viorel Alexandru) și LPS Vaslui.

ATLETISM. În Concursul de atletism de la Bacău dotat cu "Cupa de Iarnă", alți sportivi de la CS Școlar Tecuci (antrenați de Mihai Mihuleac) s-au numărat printre evidențiați: Rareș Chiș (copii III) - în probele de 50 m garduri și săritura în lungime, David Ion Mereuță (copii III) - locul 2 la 600 m, Maria Berbec - LPS Galaţi (categoria "spiriduși") - la 50 m şi 200 m.

Citit 514 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2023 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.