Moș Crăciun a venit și la vâslașii CSS

Moș Crăciun a venit și la vâslașii CSS
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CAIAC-CANOE. Vâslașii de la CS Școlar Galați continuă pregătirile în sala de forță a clubului, sub îndrumarea antrenorilor Adina și Adrian Maftei. La pregătiri iau parte și componenții lotului național de juniori mari, adică Matei Ursachi, Dragoș Zimbilschi, Sebastian Codrescu și Ana Maria Chiroșcă, aceștia urmând să se prezinte la loturi pe 8 februarie. Altfel, toți sportivii secției au fost premiați de Moș Crăciun, care anul acesta a venit... pe Dunăre, nu la Cătușa. Moșul a fost colegul premiaților, Valerică Râmbu.

ȘAH. Turneul de șah "Căluțul de fildeș" - Open Under 14 de la Brăila a fost câștigat de gălățeanul Ștefan Dragoș Leu (CS Municipal), cu 5,5 puncte. Acesta a înregistrat cinci victorii și o remiză.

VOLEI. Stafful tehnic al CSM Arcada își ține în priză jucătorii în această perioadă. Voleibaliştii au primit sau vor primi câteva zile pentru petrecerea cu familiile a Crăciunului și Anului Nou, dar nu vor abandona antrenamentele. Încă din primele zile ale anului 2024, gălăţenii au de susținut două meciuri importante - în campionat cu CSM Constanța și în Champions League cu italienii de la Lube Civitanova, pe 5 și 9 ianuarie.

Citit 834 ori Ultima modificare Joi, 28 Decembrie 2023 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.