Fetele de la Universitatea revin luni la pregătiri

Fetele de la Universitatea revin luni la pregătiri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

VOLEI. Vacanța echipelor feminine din cel de-al doilea eșalon va continua și în această săptămână. CS Universitatea Galați a încheiat turul și returul Diviziei A2 cu şase victorii și patru înfrângeri și s-a clasat pe locul al treilea în Seria Est. Cele 12 jucătoare care compun lotul "studentelor" sunt: Alexandra Iordache, Cristina Popoiu, Andreea Stănescu, Dorina Răileanu, Maria Neacșu, Alexandra Iordan, Diana Hantău, Iulia Sava, Ioana Axinte, Diana Milea, Gabriela Panait și Roberta Răfoi. Cu aceleași fete se va juca și în acest an, chiar dacă unele echipe din Seria Est se gândeau că ar fi putut transfera ceva de la Galați!

Pregătirile în vederea meciurilor din acest an, care se vor desfășura la Galați, vor demara luni, 8 ianuarie. Antrenamentele gălăţencelor vor fi conduse de Ileana Berdilă şi Adriana Dudnic.

TENIS. În această lună vor avea loc noi turnee de tenis pentru juniori. Clubul Dacia Galați intenționează să participe la două dintre acestea. Pentru sportivii de la Under 12 va fi un turneu de categoria I, la Onești, iar cei de la Under 14, în orașul Brașov.

Citit 582 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.