Georgiana Bobocea, la Topolog

Georgiana Bobocea, la Topolog
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

FOTBAL. Jucătoarea de fotbal Georgiana Bobocea și-a perfectat documentele de transfer la echipa ACS Liceenii Topolog (Tulcea). Georgiana a jucat pentru echipa din Galați opt sezoane - pe postul de portar.

Altfel, fotbalistele de la SC Oțelul au încheiat vacanța, iar din 9 ianuarie şi-au reluat antrenamentele pentru meciurile din returul eșalonului al doilea, unde la finele turului au ocupat locurile 3-4, împreună cu Liceenii, cu câte 21 de puncte.

HANDBAL. Echipa feminină de handbal CSM Galați (eșalonul al doilea) va susține, vineri, 12 ianuarie, primul meci amical din acest an. Întâlnirea va începe la ora 17,00 și va fi găzduită de Sala "Dunărea", iar parteneră va fi formația Activ Prahova Ploiești. Sâmbătă, cele două echipe se vor întâlni din nou, la ora 12,00.

ÎNSCRIERE. AJ Fotbal anunță că se mai pot face înscrieri la "Cupa de Iarnă", competiție tradițională ce va debuta pe 20 ianuarie.

CONVOCARE. Lotul național de handbal cadete (născute 2008/09) este convocat pentru o perioadă de zece zile la Covasna. Printre cele 21 de jucătoare convocate se află și portărița Ariana Ardeleanu, de la CSM Galați. În aceeași perioadă, tot la Covasna, se vor reuni și fetele din lotul național de handbal junioare (născute 2006/07). În selecționată se află și gălățeanca Ana Maria Gavrilă, de la ACS Lucian Bute.

Citit 505 ori Ultima modificare Joi, 11 Ianuarie 2024 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.