Înscrieri la "Cupa de Iarnă"

Înscrieri la "Cupa de Iarnă"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

FOTBAL. Peste o săptămână se va da startul în "Cupa de Iarnă", competiție tradițională de fotbal în sală. Pentru echipele care nu au reușit încă să se înscrie, AJ Fotbal anunță că se mai poate face acest lucru încă două zile, astăzi și mâine, 13 și 14 ianuarie.

HOCHEI. Echipa de juniori Under 17 a CSM Galați susține, sâmbătă și duminică, două jocuri în compania colegilor de competiție de la Olimpia Ploiești. Meciurile vor fi găzduite de Patinoarul "Dunărea", la orele 19,00, respectiv, 14,00.

LUPTE. "Așteptăm semnalul de la federație pentru a-i trimite pe cei doi selecționați la Centrul Național de Pregătire Olimpică la lupte de la Reșița. Acolo vor merge David Militaru și Luca Stoian, sportivii urmând a-și continua și studiile școlare", ne-a spus prof. Dumitru Ghețu, de la Vip Guard Tecuci. Până la începerea cantonamentului, cei doi se pregătesc acasă și au șanse să fie selecționați printre cei ce vor participa la prima competiție majoră a anului - Campionatele Europene de la București.

FOTBAL. După cum am mai anunțat, portarul echipei de fotbal feminin Oţelul, Georgiana Bobocea, s-a transferat la ACS Liceenii Topolog. În același timp, jucătoarea gălățeană Alexandra Condrea a revenit acasă, după ce a jucat un sezon la echipa tulceană.

Citit 694 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2024 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.