Cantonament încheiat cu o ”remiză”

Cantonament încheiat cu o ”remiză”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Oțelul a terminat duminică stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei. După 5-0 cu Șoimii Gura Humorului (Liga a IV-a), gruparea gălățeană a avut parte de un meci amical și în ultima zi de cantonament: 1-1 cu FC Botoșani (locul 16 în Liga I). Unicul gol al partidei din partea gălățenilor a fost reușit de portughezul Maciel, unul dintre cei mai activi jucători ai lui Dorinel Munteanu și la exercițiile extrem de dificile din punct de vedere fizic.

Gălățenii au început în formula: Dur-Bozoancă - Jelev, Cisse, Ghiocel, Silva - Cisotti, Zivulici, Teles - Maciel, Pop, Bodișteanu.

Antrenorul Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale în ”amicalul” cu FC Botoșani: "Un test util. Chiar foarte util. A fost un ritm ridicat, am controlat jocul atât în prima, cât și în a doua repriză. Din păcate, s-a terminat 1-1, am mai avut ocazii, dar așa sunt meciurile de pregătire. Mai avem o săptămână până la meciul cu Voluntari, sper ca prospețimea noastră să fie și mai evidentă. Abordăm cu foarte mare încredere cele nouă meciuri care mai sunt de jucat, 27 de puncte puse în joc, să putem să ne atingem obiectivul".

Primul meci de campionat din 2024 este programat luni, 22 ianuarie, în deplasare, cu FC Voluntari.

Citit 1216 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2024 18:35

1 comentariu

  • postat de Ion
    Marți, 16 Ianuarie 2024 08:10
    82.79.117.***
    Altfel te antrenezi pentru fotbal la Vatra Dornei... E altceva!...
    1
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.