Liești și Braniștea, la treabă!

Liești și Braniștea, la treabă!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Luni, 15 ianuarie, s-a încheiat vacanța competițională a echipelor din Liga a III-a de fotbal, acestea intrând într-o nouă fază - cea a pregătirilor pentru partea a doua a sezonului 2023/2024. Pentru ambele echipe gălățene din acest eșalon, luni a fost ziua primului antrenament. Atât Sporting Liești (locul 3 în Seria a II-a), cât și Unirea Braniștea (locul 5) au demarat antrenamentele la Galați. Brăniștenii au programat și un cantonament de zece zile la Vatra Dornei (10-19 februarie). Deocamdată, nu sunt noutăți de lot, doar Farcaș se va întoarce de la Unirea la Oțelul, de unde fusese împrumutat. După ce va fi parcursă perioada acumulărilor fizice, vor urma partidele de verificare. Unirea are șase asemenea jocuri, iar Sporting - cinci.

În Liga a III-a mai sunt de disputat meciurile a trei etape din sezonul regulat, după care vor urma jocurile turneelor play-off și play-out, ambele echipe gălățene având drept obiectiv calificarea în primul turneu.

HOCHEI. După succesul cu scorul de 9-2, hocheiștii juniori Under 17 de la CSM Galați au jucat un al doilea meci cu Olimpia Ploiești, încheiat cu un scor mai echilibrat. 5-1 a fost în meciul de duminică, tot pentru elevii lui Cătălin Geru. Marcatorii zilei a doua au fost Andrei Simionel 2, Bogdan Ionescu, Marian Bujeniță și Andrei Caranfil.

În weekend (sâmbătă și duminică), echipa noastră va juca cu Steaua Rangers, tot pe Patinoarul "Dunărea".

Citit 515 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2024 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.