”Cupa de Iarnă”

”Cupa de Iarnă”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Ajunsă la a 11-a ediție, competiția de fotbal în sală "Cupa de Iarnă" va debuta pe 21 ianuarie, cu meciurile a două zone - la Cudalbi și Matca. Alte două zone se vor disputa în sălile din Schela și Șendreni, în zilele de 27 și 28 ianuarie. În actuala ediție s-au înscris în total 20 de echipe, repartizate în patru zone, două de câte 6 echipe, alte două de câte 4. Turneul final este programat pe 3-4 februarie, la Sala "Siderurgistul".

ATLETISM. Bianca Pricope (categoria U20) a câştigat medalia de argint în proba de aruncarea greutății de 4 kg, cu performanța de 11,37 m, la Concursul Național "Cupa Bistriței" - "Memorialul Nicolae Mihalache", destinat juniorilor mari, desfășurat la Bacău. Alte realizări la competiţia din orașul lui Bacovia obținute de sportivele tecucene de la CS Școlar: Alexandra Druță (locul 4), Daria Șarban (5) și Maria Leca (6) - la aruncarea greutății de 3 kg.

HANDBAL. Meciurile etapei a III-a a "Cupei României" la handbal feminin sunt programate pe 17 februarie. În această etapă se vor întrece echipele din eșalonul al doilea, deja calificate, plus o parte din formațiile din "Liga Florilor". Echipa gălățeană CS Municipal a ratat calificarea, după ce a pierdut partida cu CSM Deva, scor 23-27, în deplasare.

Citit 374 ori Ultima modificare Marți, 16 Ianuarie 2024 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.