Gălățeni la turnee de tenis

Gălățeni la turnee de tenis
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

TENIS. Gălățeanul Cristian Albert (Clubul Dacia) a ocupat locul al treilea în turneul ce a avut loc la Onești – juniori Under 12. Între timp, în Capitală, a demarat un turneu pentru juniori – Under 14. Pe listele de concurs au fost înscrise și două sportive gălățene (de la Dacia) – Carolina Ciobotaru și Laura Iordăchescu.

HOCHEI. Jucătorii CSM au fost învinși de cei de la Steaua Rangers, scor 5-1, în prima partidă din Campionatul Național rezervat jucătorilor U17, găzduită de Patinoarul ”Dunărea”.

ATLETISM. Rebeca Daria Ciocan (CSM Galați) a încheiat pe locul  patru cursa de 400 de metri plat din cadrul primei etape a Campionatului Național de atletism Indoor rezervat sportivilor U23.

”Rebeca a făcut o cursă bună, dacă ținem cont că a fost prima din acest an. A alergat practic singură în seria a doua, în care nu a avut cu cine să se lupte. Rezultatul înregistrat ne oferă speranțe că va putea face un rezultat bun în finala «Naționalelor», ce vor avea loc luna viitoare”, a declarat antrenorul Nicolae Ciocan.

 

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 490 ori Ultima modificare Luni, 22 Ianuarie 2024 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.