Se apropie meciurile de verificare ale echipelor din Liga a III-a de fotbal

Se apropie meciurile de verificare ale echipelor din Liga a III-a de fotbal
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

FOTBAL. Cele două echipe gălăţene din Liga a III-a de fotbal au intrat în cea de-a treia săptămână a pregătirilor. Atât Unirea Braniștea, cât și Sporting Liești au programate mai multe meciuri de verificare. Pentru brănișteni urmează primul "amical", parteneră fiindu-le o echipă din Liga a IV-a - Siretul Cosmești (27 ianuarie). În februarie, Unirea are programat un cantonament la Vatra Dornei. Lieștenii și-au programat cinci meciuri amicale, primul fiind pe 3 februarie, cu brăilenii de la Victoria Traian.

HOCHEI. Marți și miercuri, sunt programate alte partide în Liga Națională de seniori, CSM Galați întâlnind ACSH Gheorgheni, în deplasare. În anterioarele două partide, scorurile au fost 7-3 pentru gălățeni, respectiv, 2-4.

Altfel, echipele de juniori Under 17 CSM Galați și Steaua Rangers s-au confruntat, în weekend, într-o dublă partidă. Bucureștenii au învins, în primul meci, cu 5-1, al doilea joc fiind adjudecat de elevii lui Cătălin Geru, cu scorul de 3-1.

ATLETISM. Gălățeanca Rebeca Ciocan a luat startul și în proba de 200 de metri a "Naționalelor" de atletism - Under 23, ce s-au desfășurat în Capitală. După o cursă bună, a reușit o clasare pe locul al treilea, câştigând medalia de bronz.

CONCURS. Pauza partidei dintre CSM Galați şi CSO Voluntari, din Liga Națională de baschet, a fost dedicată unui concurs de aruncări, în urma cǎruia învingătorul a fost răsplătit cu un tricou cu toate semnăturile baschetbaliștilor seniori de la CS Municipal. Concursul a fost câștigat de Alex Popa - 13 ani, legitimat la CSM Galați, care a reușit și o aruncare de trei puncte.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1033 ori Ultima modificare Luni, 22 Ianuarie 2024 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.