Locul întâi în Italia, la patinaj viteză

Locul întâi în Italia, la patinaj viteză
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

PATINAJ. În Italia a avut loc Campionatul Mondial de patinaj viteză Masters (pentru veterani). Gălățeanul Mihai Filip Woicik (Clubul Dunărea) a concurat în proba de 500 m la categoria peste 45 ani și s-a clasat pe primul loc, devenind campion mondial. Woicik a încheiat Poliatlonul pe locul al III-lea. Woicik a plecat spre Inzell (Germania), unde se va întâlni cu Daniela Istrate și antrenorul lor, prof. Dorin Radu, pentru un stagiu de pregătire în străinătate, care se va încheia în luna februarie, după Campionatele Naționale ale României.

TENIS. La turneul de categoria I din Capitală, turneu cu o bună participare, două gălățence s-au întâlnit în "sferturi" la Under 14. Laura Iordăchescu a jucat cu colega Carolina Ciobotaru, de la Clubul Dacia, pe care a învins-o în două seturi. Calificată în semifinalele turneului, Laura a pierdut tot în două seturi, după trei victorii.

HANDBAL. În ultima etapă a turului eșalonului feminin de handbal, CSM Galați joacă astăzi cu CSM Făgăraș. Întâlnirea are loc în deplasare, de la ora 18,00.

Citit 753 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.