Victorie mare pe terenul lui Dinamo

Victorie mare pe terenul lui Dinamo
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Etapa a XV-a a Diviziei A1 de volei masculin le-a adus gălățenilor o victorie uriașă, obținută într-o perioadă în care CSM Arcada nu strălucise. Sâmbătă, însă, în Sala "Dinamo" din Capitală,  o singură echipă s-a văzut pe teren, iar aceea a fost cea a Galațiului. Evoluând cu multă dezinvoltură, motivație și inspirație, elevii lui Sergiu Stancu s-au impus foarte clar: 3-0 (19, 23, 22).

Primul set a fost controlat şi câştigat clar de oaspeți, al doilea fiind mult mai animat. Mai vizibile în joc, gazdele au avut 11-7, 17-12, 20-14, dar s-a făcut egal la 20-20, iar într-un final de set cu servicii exacte ale lui Gergye s-a ajuns la 23-25. Foarte echilibrat a fost și setul al treilea, cu scor strâns până la 17-17,  dar finalul a fost excelent gestionat de trupa lui Sergiu Stancu.

Meciul a început în formula cu Talpă, Lopez, Gergye, Woch, Javad, Bala - Cristudor (libero). Au mai intrat: Butnaru, Hamacher, Nikula și Lescov. N-a făcut deplasarea slovenul Toman, din probleme medicale (stare gripală).

A fost trecut cu brio un hop dificil, o victorie de importanță maximă, care menține echipa noastră în apropierea liderului.

Pentru CSM Arcada urmează trei partide pe teren propriu, cu CSM Constanța (3 februarie), SCM "U" Craiova (10 februarie) și Unirea Dej (14 februarie). Vor fi trei runde în care echipa gălățeană, printr-o evoluție cât mai exactă, poate reveni pe prima poziție în clasament - acolo unde îi este locul!

În competiția feminină - Divizia A2, CS Universitatea Galați a jucat pe teren propriu o "dublă" cu CTF "Mihai I". Ambele jocuri au fost adjudecate de fetele noastre, cu scorul de 3-0. Vom reveni cu amănunte.

Citit 1509 ori Ultima modificare Duminică, 28 Ianuarie 2024 14:08

1 comentariu

  • postat de Un galatean
    Luni, 29 Ianuarie 2024 08:23
    84.232.141.***
    Bravo baeti, bravo arcada, bravo fetelor…sa ajungeti ca arcada…voi ati ramas mandria galatiului, bravo si la mai multe victorii.
    0
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.