Două noutăți în lotul echipei gălățene de baschet

Două noutăți în lotul echipei gălățene de baschet
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Startul celei de-a doua faze a Ligii Naționale de baschet masculin a adus două noutăți la nivelul lotului pentru echipa CSM Galați

Primul este americanul Jacor Danik Nelson (24 ani), care provine din prima ligă ucraineană. Nelson a debutat deja la gălățeni în meciul cu SCM Craiova, 84-85, în care a lăsat o impresie destul de bună pentru prima sa apariție în culorile CS Municipal.

Cea de-a doua noutate este reprezentată de moldoveanul cu cetățenie română Vadim Răducan (23 ani). Acesta provine de la BAM Basket Chișinău, fiind component al lotului național al selecționatei de peste Prut. Răducan a susținut probe de joc înainte de a fi legitimat, iar perioada de testări a fost trecută cu brio. Legitimarea sa este aproape gata, iar la meciul următor ar putea să facă parte din lotul de 12 jucători.

CSM Galați are de jucat sâmbătă, 3 februarie, pe teren propriu, cu CS Vâlcea. Partida va fi programată de la ora 19:00, în continuarea meciului de volei CSM Arcada - CSM Constanța.

După jocul cu Vâlcea de acasă, urmează o deplasare extrem de importantă, la CSM Focșani. Apoi campionatul se va întrerupe pentru trei săptămâni, ca urmare a ”ferestrei” dedicate echipelor naționale.

CSM Galați are două victorii obținute până acum în campionat, fiind pe locul 6 în grupa 11-18. Gălățenii au de recuperat o victorie față de CSM Ploiești, respectiv două față de CS Vâlcea - ambele fiind echipele cu care va avea confruntări directe în această a doua fază.

Citit 592 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2024 10:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.