Viorel Cojocaru, la FCSB - Sepsi

Viorel Cojocaru, la FCSB - Sepsi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

FOTBAL. Arbitrul gălățean Viorel Adrian Cojocaru a fost delegat la unul dintre cele mai importante meciuri al etapei a 25-a a Superligii de fotbal. El va fluiera la partida FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe (duminică, ora 20,45). Un al doilea gălățean prezent în arenă va fi observatorul Liviu Ciubotariu, la jocul Hermannstadt - Petrolul Ploiești (duminică, ora 18,15).

BARAJ. Federația Română de Fotbal a stabilit datele meciurilor din barajul de promovare în Liga a IV-a de fotbal. Acestea sunt 16 și 25 iunie. Se vor întâlni campioanele județelor Galați și Constanța, gălățenii având primul meci acasă, iar returul în deplasare.

TENIS. Gălățeanca Laura Iordăchescu a participat la un turneu la Onești (Under 14), unde s-a clasat pe locul al doilea la dublu. Laura a făcut pereche cu o jucătoare din Brăila.

BOX. Aflat în Spania cu lotul național de box, Iuli Bârsănescu a cedat la puncte în față thailandezului Phuthanet Rotsuk, în gala care a avut loc în oraşul La Nucia. Pugilistul de la Box Club Bute din Pechea a revenit în țară, unde va continua pregătirile în vederea unui turneu în Italia, pentru calificarea la Jocurile Olimpice. "Problema este că Iuli, care și-așa făcea greu categoria 60 kg, va trebui să boxeze la 57 kg, categoria lui fiind scoasă de la Olimpiadă", ne-a spus prof. Felix Păun, cel care îl pregătește pe Iuli.

RUGBY. Naționala de rugby a României continuă drumul spre Campionatul European 2024, urmând să întâlnească sâmbătă Belgia. Partida va avea loc de la ora 14,30, pe Stadionul Național "Arcul de Triumf". Din lotul României face parte și tecuceanul Florin Bărdașu.

ÎNTRUNIRE. S-a încheiat cursul de instruire a arbitrilor și observatorilor, care a avut loc, timp de trei zile, la Băile Felix. Aceștia vor oficia la meciurile Ligii a II-a. Gălățenii au fost prezenți cu trei arbitri: Al. Burloiu, Florin Iftode și Daniel Vlase. De asemenea, prezent a fost și Liviu Ciubotariu, în calitate de membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Citit 687 ori Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2024 13:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.