Eduard Palade, vicecampion mondial

Eduard Palade, vicecampion mondial
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ARTE MARȚIALE. Un sportiv din Galați a devenit vicecampion mondial la Muay Thai. Întrecerile s-au desfășurat  în Thailanda, acolo unde respectiva disciplină este sport național. Competiția a avut loc la Bangkok, unde au participat 500 de sportivi din 56 de țări. Între participanți s-a numărat și Eduard Palade, elev la Liceul de Transporturi Auto "Traian Vuia" din Galați, care are deja în palmares patru titluri de campion național la kickbox. După această frumoasă performanță obiectivele pentru viitor sunt câștigarea titlului de campion european și de campion mondial. Eduard Palade este legitimat la Clubul K1 Galați.

BOX. Sala Sporturilor din Ploiești găzduiește Turneul Internațional de box "Dracula Open", cu participarea a peste 350 de pugiliști din 24 de țări, la tineret (fete și băieți). Având ca obiectiv de performanță participarea la Campionatele Europene pentru tineret (aprilie), gălățeanul Daniel Irofte (Dunărea) a intrat în concurs la categoria 54 kg. învingându-l la puncte pe reprezentantul Azerbaidjanului. Acesta va boxa în continuare cu Alexandru Florescu (Sibiu) campionul național al categoriei, meci pe care, este de părere antrenorul său Costel Burlacu, îl poate câștiga.

ARBITRAJE. Gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru a fost delegat arbitru la sistemul VAR pentru meciul CFU Craiova – CFR Cluj, de sâmbătă ora 21,30.

FOTBAL. Două meciuri restanță din Liga a IV-a, sâmbătă Alegria Matca – Progresul Munteni, și din Liga a V-a, duminică Mălina Smârdan – Prutul Vlădești.

Citit 487 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2024 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.