Halterofila Alexandra Alexe concurează la Sofia

Halterofila Alexandra Alexe concurează la Sofia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HALTERE. Luni, 19 februarie, va intra în concurs, la ”Europenele” de haltere de la Sofia, gălățeanca Alexandra Alexe (Clubul Dunărea), antrenată de Marin Otinceanu și Nicolae Mihai. Ea este favorita categoriei 87 kg.

HANDBAL. Gălățeanca Arianna Ardeleanu a fost convocată la cantonamentul de pregătire în vederea participării la Jocurile Mediteraneene. Este vorba de junioare II, iar gălățeanca este portarul echipei naționale. Jucătoarea reprezintă echipa CS Municipal Galați (antrenor Viorel Alexandru), iar antrenamentul va avea loc în Capitală începând de marți, 20 februarie.

ȘAH. La Brăila a avut loc o competiție șahistică – ”Cupa Micul Prinț”, la care au luat parte și 20 de sportivi gălățeni. La turneul Open, Cătălin Tudoroiu s-a clasat pe locul 2, Lucian Jugaru - locul 3, Alina Vorniceanu - locul 8 și Alexandru Mohonea - locul 9 (toți de la CS Municipal). La începători, Victor Jugaru (CSM) - locul 5. În întrecerea feminină, Sofia Răgălie (Șah Club) - locul 5 și Alexandra Angheluță (CSM) - locul 6.

VOLEI. Arbitrul internațional gălățean Lucian Năstase a fost delegat la partida pentru finala meciului Novara - Nantes. El va avea calitatea de arbitru asistent challenge, iar meciul are loc miercuri.

Citit 990 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2024 14:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.