Bronz pentru Daniel Irofte

Bronz pentru Daniel Irofte
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

BOX. Gălățeanul Daniel Irofte (CSM Dunărea) s-a clasat pe locul III și a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria 54 de kilograme, în turneul de box ”Dracula Open” de la Ploiești. După o pauză, Irofte începe un nou cantonament, la Bascov, în vederea participării la Campionatul European de tineret, din aprilie (Serbia). Altfel, Burlacu rămâne în Galați două săptămâni, sperând să rezolve mutarea secției la Arena ”Vasile Lehadus”.

ATLETISM. În Capitală s-au desfășurat întrecerile finalelor Campionatului Național de atletism. Între concurenții curselor Under 13 s-a aflat și Rebeca Daria Ciocan (legitimată la CSM Galați), care a concurat în două probe: locul 5 la 400 de m și locul 6 la 200 de metri.

HANDBAL. Antrenoarele Carmen Cuibar  și Mihaela Sinocico au convocat lotul național de handbal junioare la cantonamentul care se desfășoară la Sf. Gheorghe. Printre selecționate se află și gălățencele Mihaela Denisa Mihalache și Ana Maria Gavrilă, ambele legitimate la ACS Lucian Bute. După cantonament, în aceeași localitate se va desfășura Turneul Internațional "Trofeul Carpați".

Citit 687 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Februarie 2024 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.