Noi alegeri anunțate la Oțelul

Noi alegeri anunțate la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gruparea gălățeană a demarat operațiunea de stabilire a unei noi conduceri, după demisiile lui George Florea și Doru Maximilian din funcțiile de președinte interimar, respectiv secretar interimar.

Astfel, conform unui comunicat oficial emis pe site-ul clubului, a fost anunțat convocatorul pentru Adunarea Generală Extraordinară, pentru data de 23 martie, când se vor organiza alegeri pentru noi funcții de conducere, tot ca interimat.

În cazul în care nu se va întruni cvorumul de ședință prevăzut de statut la data anterior anunțată, atunci Adunarea Generală va fi reconvocată pe 2 aprilie.

După ce va fi stabilită componența Comitetului Director interimar, se va trece la demararea acțiunilor de organizare a alegerilor pentru a fi votat noul președinte ce va avea un mandat de doi ani.

Aceste acțiuni ar putea fi calea către intrarea în normalitate ca nivel de conducere a clubului, după ce în ultimele luni au fost mai multe probleme legate de acest aspect. Doi președinți și doi secretari au demisionat în ultima perioadă, așa că este necesar, pentru bunăstarea clubului, ca cele două funcții să fie ocupate în cel mai scurt timp.

În toată această perioadă tulbure, SC Oțelul are de îndeplinit două obiective importante în afara terenului de fotbal: obținerea licenței pentru participarea în Superligă și din sezonul următor, întocmirea cu brio a dosarului de finanțare pentru obținerea fondurilor de la Consiliul Local Galați.

Citit 1809 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2024 18:31

5 comentarii

  • postat de CORNEL
    Vineri, 23 Februarie 2024 15:09
    86.124.202.***
    Speram să avem oameni cu creier pe la comentarii,dar văd că neica nimeni sunt destui! Cînd nu ai treabă și nu gîndești ,e normal să apară N TÎMPIȚI!!! Păcat că Dorinel nu are în susținere decît habarniști și răuvoitori!
    11
    4
  • Vineri, 23 Februarie 2024 09:22
    5.2.209.***
    Clubul si Universitatea Galati au probleme cu validarea alegerilor cand iese cine nu trebuie si se constesta, contestatia! Auzi obiective, ceva avize si fonduri de la Primarie acum cand echipa cade in liga 2. Primaria sa dea fonduri in baza unui dosar cu ZECI DE MII DE EURO salarii la antrenor&Co?
    7
    11
  • postat de CORNEL
    Vineri, 23 Februarie 2024 08:52
    86.124.202.***
    Numai niște neicanimeni pot fi Gică contra ,pentru antrenorul ADORAT ȘI APRECIAT de un oraș întreg,Dorinel , care a muncit din greu aproape 3 ani ,să aduca Oțelul în prima ligă!!! Acoliții foștilor președinți care-și vedeau de propriile interese sunt antiDORINEL! RUȘINE pt ei,că nu-l lasă în pace!
    18
    12
  • postat de un club furat...
    Joi, 22 Februarie 2024 20:18
    128.127.117.***
    cind aud de alegeri, numele dorinel..e noaptea mintii la asc otelul. da, doamna apare ca titular ca posesie la osim sigla scog. verificati pe site osim.au cistigat. mai urmeaza alegeri cu dorinel presedinte, manager si antrenor. doamna cu sigla....e clubul lor...sper ca psd-ul nu va mai sponsoriza
    19
    40
  • postat de JOHN
    Joi, 22 Februarie 2024 18:47
    86.124.203.***
    Sperăm să avem un președinte care să țină cu clubul,să fie alături de Dorinel și de echipă,nu să apere interesul lui personal,cum a fost pînă a veni Dorinel!
    39
    28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.