Mari probleme de lot pentru Oțelul, ca urmare a remizei de la Constanța

Mari probleme de lot pentru Oțelul, ca urmare a remizei de la Constanța
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Dorinel Munteanu a fost nevoit de la distanță să facă mai multe schimbări în echipa sa pentru partida din etapa trecută, iar alte noi modificări sunt necesare pentru următorul meci.

Oțelul a avut o prestație foarte bună la Constanța, cu Farul, în ciuda mai multor absențe ce a condus la modificări în primul ”unsprezece”. În primul rând, au lipsit cei doi jucători U21, Bodișteanu și Tănasă, iar în teren pentru a respecta regula federală și-a făcut loc Rus.

S-au remarcat și alte modificări: Pap a intrat cu bine în locul lui Stoian, în poarta echipei, Alexandru Pop a fost mutat în extremă stânga, iar Zivulici și-a recâștigat locul de titular – după ce a făcut un nou meci foarte bun și la Constanța.

Formula Oțelului în meciul cu Farul, scor 1-1: Pap – Rus, Cisse, Lovrici, Miguel – Cisotti, Zivulici, Teles – Maciel, Rusevici, Pop. Au mai intrat: Ghiocel, Malle și Cîrjan.

După doar 15 minute a fost nevoit să iasă de pe teren, ca urmare a unei accidentări, Dragan Lovrici. Fundașul central va absenta și pentru jocul cu CFR Cluj, dar absența sa nu s-a resimțit în meciul de la Farul, când Ghiocel a intrat bine în locul său.

Alte trei absențe cu CFR Cluj

Bătăile de cap pentru întocmirea unei formule competente de start apar și pentru meciul cu CFR Cluj, chiar dacă Bodișteanu, Tănasă și Adăscăliței vor putea reveni în echipă, după ce au absentat la Constanța. În afară de Lovrici, accidentat, alți trei jucători titulari vor absenta marți seară. Este vorba despre trei jucători ce vor absenta pe seama cumulului de cartonașe galbene: Cisse, Miguel și Rus. Dacă în locul lui Rus s-ar fi putut găsi soluții mult mai ușor, lipsa celorlalți doi poate crea mari neconcordanțe în primul ”unsprezece”.

E de așteptat ca Rusevici și Teles, cu evoluții modeste în ultimele runde, să treacă și ei pe bancă. Iar formula de start a Oțelului ar putea fi: Pap – Adăscăliței, Yabre, Ghiocel, Jelev – Cisotti, Zivulici, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu.

Laudele lui Hagi pentru Dorinel Munteanu

Foști colegi în echipa națională, în cele mai bune perioade ale României, din punct de vedere fotbalistic, Gheorghe Hagi și Dorinel Munteanu au păstrat o relație de respect reciproc. Astfel, la finalul partidei Farul – Oțelul 1-1, Hagi l-a lăudat pe fostul său coleg, ca urmare a mai multor atacuri de presă împotriva lui Dorinel Munteanu în ultima vreme.

”Oțelul a jucat foarte bine, felicitările mele, același ritm, aceeași intensitate 90 de minute. Bravo lui Dorinel, felicitările mele! Ai nevoie de creativitate, să fii disponibil la efort, să fii iute la cap şi la picioare. Reactiv, cum a fost Galaţiul. Şi râdeaţi. Unii râdeau de Dorinel. Singura echipă care se duce sus, aleargă 90 de minute, face presiune. Şi unii îl critică. Dar de ce? Că e din Generaţia de Aur. Nici ăla nu-i bun. Eu cred că ar trebui să tacă majoritatea şi să asculte de noi, cu tot respectul. Pentru că noi chiar ştim ce înseamnă performanţa”, a spus Hagi.

Oțelul a strâns 32 de puncte în cele 27 de runde scurse până acum, iar următorul meci este programat marți seară, de la ora 21,00, cu CFR Cluj, pe Stadionul ”Oțelul”.

Citit 6475 ori Ultima modificare Marți, 27 Februarie 2024 08:28

1 comentariu

  • postat de cite cartoane a luat otelul? cu dorinel ce induce nerv cartoane fara numar....
    Duminică, 25 Februarie 2024 19:58
    128.127.117.***
    nu inteleg. antrenori secunzi, nu loasbe, buni ... accepti dupa un meci bun sa se scrie ca dorinel a fost cel ce a facut schimbarile ce au dus la un meci bun? sint sigur ca dorinel nu facea schimbari asa bune...e prea nervos....asa un meci controlat de un antrenor calm, pe gindire, cu profi la el.
    49
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.