O jucătoare din Kazahstan la CS Municipal

O jucătoare din Kazahstan la CS Municipal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. Kristina Radayeva, inter dreapta, 29 de ani și 1,79 metri înălțime a semnat cu CSM Galați. Kristina Radayeva este jucătoare de mâna stângă și a evoluat pentru reprezentativa Kazahstanului la Campionatul Mondial de handbal, care s-a desfășurat anul trecut. Are numeroase prezențe pentru naționala țării sale la Jocurile Olimpice și la Jocurile Asiei.

FOTBAL. Echipele gălățene din Liga a III-a de fotbal au susținut noi partide de verificare în vederea startului oficial ce va avea loc în curând. Unirea Braniștea a bifat un al șaptelea meci în această campanie a pregătirilor. A jucat cu Aerostar Bacău, colegă d eșalon, și a câștigat cu scorul de 4-2 (1-0), prin reușitele lui Andrei, Răducan, Chebac și Oltean. Sporting Liești s-a deplasat la liderul Seriei a II-a (eșalonul al treilea) și s-a descurcat foarte bine. S-a impus cu 2-1, după ce la pauză a avut 2-0 pe tabelă, marcatori fiind Crihană și Costea.

 Alte amănunte, în ziarul nostru de marți.

ATLETISM. Un grup de atleți de la CS Școlar Tecuci (Under 14 și Under 12) au luat parte la un nou concurs desfășurat la Bacău. Iată numele evidențiaților: Rareș Chiș - locul 1 la 60 m, locul 2 la 200 m și locul 3 la lungime; Denis Matei – locul 2 la 60 m. Alți evidențiați: George Chiscoci, Andrei Andronache, Ana Popescu și Karina Burcă.

BADMINTON. Sportivii Clubului Siderurgistul și CSU continuă pregătirile în vederea concursurilor oficiale din acest an. Antrenorul Dorel Badiu ne-a informat că primele întreceri vor avea loc luna viitoare, în cadrul competițiilor naționale.

Citit 1065 ori Ultima modificare Duminică, 25 Februarie 2024 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.