"Cupa României", cel mai important eveniment din weekend

"Cupa României", cel mai important eveniment din weekend
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Patru echipe dintre cele mai bune din competițiile interne se află în dispută pentru un important trofeu. "Cupa României" este cea de-a doua competiție națională și, se înțelege, orice formație își dorește o astfel de performanță. Federația de specialitate a decis ca acest turneu final să aibă loc în noua sală din Mioveni, iar cele patru combatante sunt: Dinamo - Steaua (în prima semifinală), respectiv, CSM Arcada - Rapid (în cea de-a doua). Meciurile au loc sâmbătă, de la orele 16:00 și 19:00. Învingătoarele își vor disputa trofeul duminică, de la ora 18:00. Toate cele trei partide vor fi transmise în direct de TVR 3.

Pentru aceste meciuri extrem de importante au fost desemnați cei mai valoroși cavaleri ai fluierului, internaționalii Bogdan Stoica (București) și Paul Szabo (Oradea), la derbiul Arcada - Rapid, respectiv, Alin Mateizer (Ploiești) și Alexandru Prodana (București), la prima partidă.

Pentru echipa noastră este un nou prilej de afirmare, după cinci titluri de campioană națională, două Cupe și trei Supercupe. Pentru aceasta, stafful tehnic şi întregul lot au acordat cea mai mare atenție pregătirilor, având la dispoziție o întreagă săptămână pentru antrenamente specifice.

Toți cei 14 jucători care au făcut deplasarea în cursul dimineții de vineri sunt conectați la tensiunea meciurilor, cred în șansa lor, manifestă o bună dispoziție și sunt hotărâți să facă totul pentru o evoluție la înălțimea evenimentului. Mult succes, Arcada!

Citit 1051 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Martie 2024 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.