Lieștiul și Braniștea, la ultimele meciuri de verificare

Lieștiul și Braniștea, la ultimele meciuri de verificare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ne aflăm cu câteva zile înaintea startului oficial în Liga a III-a din 2024. Cele două echipe gălățene au încheiat deja seria meciurilor de verificare, iar în această săptămână sunt preocupate de punerea la punct a unor deficiențe semnalate în pregătiri. Să mai spunem că ambele formații au același obiectiv: calificarea în play-off.

Unirea Braniștea a jucat cu liderul, puternica echipă Metalul Buzău, pe terenul acestuia, meci încheiat cu un scor neverosimil, 0-5. Un motiv pentru înfrângere ar fi menajarea unor jucători ce ar putea fi folosiți ca titulari în meciurile oficiale.

Antrenorul Ionuț Niculcea a început cu: Paharnicu - Mihai, Enache, Voicu, Popa - D. Cireș, Andrei - Olteanu, Lefter, Nica - Răducan. Au mai intrat șapte jucători în repriza a doua, iar alți șase n-au putut evolua din diferite motive.

Cei trei adversari pe care urmează să-i întâlnească până în play-off sunt: Hamangia Baia (2-3, în tur), CSM Rm. Sărat (3-2) și Șuțești (3-2). Pentru a răzbate spre play-off și a ocoli surprizele, brăniștenii au nevoie de trei victorii.

Sporting Liești nu este scutită de griji, chiar ocupă locul al treilea din cele patru care duc spre play-off. Adversarele sale sunt: CSM Focșani - cel mai puternic, apoi echipele din Limpeziș și Dacia Brăila.

În ultima verificare, lieștenii au învins Dacia Unirea Brăila cu 4-2. Superioritatea din acest joc a fost concretizată prin golurile reușite de: Costea (2), Băluță și Maftei.

Tot 24 de jucători are și Sporting în lot, dintre care meciul cu Brăila a fost abordat în formula: Cilighidreanu - Țopa, Podașcă, Maftei, D. Dima - Iordache, Munchiu, Chiriac, Băluță - Costea și Grigoraș.

Citit 858 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2024 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.