Simona Halep - doar nouă luni suspendare, în loc de patru ani! Românca poate juca imediat în competiții oficiale!
Foto: Julian Finney/Getty Images

Simona Halep - doar nouă luni suspendare, în loc de patru ani! Românca poate juca imediat în competiții oficiale!
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Simona Halep a fost iertată de TAS, care i-a micșorat suspendarea de patru ani la nouă luni, potrivit prosport.ro. În urma audierilor, pedeapsa româncei a fost redusă, iar marele anunț a fost făcut chiar acum: poate reveni imediat pe teren în meciuri oficiale! Simona Halep, care a fost suspendată patru ani pentru dopaj, a fost audiată de TAS la începutul lunii februarie. La audieri, românca a primit șansa să își demonstreze nevinovăția.

După audierile de la TAS, Simona Halep spunea că încrederea sa rămâne intactă și că adevărul va ieși la iveală. „Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe,” declara jucătoarea.

Citit 1703 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2024 12:47

2 comentarii

  • postat de Galatean
    Vineri, 08 Martie 2024 10:29
    81.12.150.***
    Deci, concluzia e ca ...s-a dopat "un pic" ...cat pentru 9 luni....

    Asa ca..... iar o sa vedem comportamentul orgolios si enervant cand va pierde seturi....
    0
    0
  • postat de Bravo Simona, e ceva unic!
    Marți, 05 Martie 2024 19:17
    86.120.250.***
    Coșmarul jucătoarei noastre a luat sfârșit! Dar suspendarea este de 9 luni și ea a stat 17 luni pe tușă! Ceva e putred la ITIA!
    4
    20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.