”Amical” de Ziua Femeii

”Amical” de Ziua Femeii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

EVENIMENT. Ziua Internațională a Femeii a venit mai devreme pentru cele mai tinere handbaliste (Under 16) de la CS Municipal Galați. Antrenorul Gabriel Elisei a organizat o partidă între fete și părinții acestora, ce a însemnat un motiv de veselie și bună dispoziție.  Evenimentul s-a încheiat cu diplome pentru toată lumea, iar junioarele au cântat ”De ziua ta, mămico" și au dăruit flori.

FOTBAL. La meciurile din Liga  III-a, din acest weekend vor oficia și câțiva gălățeni. Ionuț Constantinescu, ajutat de asistentul Răzvan Bedreagă se vor afla la meciul Vedița Colonești – Unirea Bascov, iar la partida Axiopolis Cernavodă – Gloria Băneasa vor fi prezenți arbitri asistenți Andrei Toma și Cosmin Ursu. Gălățenii au și trei observatori în misiune: Daniel Burloiu, la CSM Bacău - Știința Miroslava, Ovidiu Lupu la Tricolorul Breaza – CSO Plopeni și Simona Rența la Viitorul Ianca – CSM Rm. Sărat.

HANDBAL. Se reiau meciurile Diviziei A, feminin. În Seria B, gălățencele de la CS Municipal vor juca în deplasare la CSM Roman (duminică, ora 11,00). În tur, la Galați, au învins elevele Dacianei Balaban cu un scor clar, 42-30.

BOX. ”Lotul național de box seniori se află în cantonament la Complexul ”Lia Manoliu” din Capitală, printre componenții echipei aflându-se și Iuli Bârsănescu de la Box Club Bute Pechea. Aici gălățeanul se pregătește pentru meciurile de selecție pentru Jocurile Olimpice de la Paris. La calificările din Italia, Iuli va boxa la categoria 57 kg., categorie agreată de către organizatori, fiind obligat să coboare de la 60 kg.  greutatea lui normală”, ne-a spus Felix Păun, antrenorul său.

Să mai spunem că Bârsănescu este campion național, vicecampion balcanic și câștigător al ”Cupei României” - seniori. Altfel, la Turnu Severin, se află în plină desfășurare, meciurile ”Cupei României” la box tineret, competiție la care participă și Herman Guter (66 kg.) de la Pechea.

Citit 764 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2024 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.