Competiție amânată la patinaj viteză

Competiție amânată la patinaj viteză
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

PATINAJ. Campionatul Național de patinaj viteză shortrack (pistă pe terenul de hochei), competiție care urma să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni, a fost amânată pentru prima jumătate a lunii aprilie, tot la Miercurea Ciuc. În atare situație, sportivii de la Dunărea Galați s-au pregătit și vor continua antrenamentele la Galați, participând la concursuri cronometrate la Patinoarul artificial. Antrenorul gălățean Dorin Radu contează pentru "Naționale" pe un lot format din Daniela Istrate, Daniel Bîgu, Andra Barbu și Eleonora Arsene. Lipsește din echipă Filip Woicik, acesta continuând să se pregătească în Germania. Săptămâna trecută, Woicik a participat în Olanda la un "Masters", prilej cu care și-a îmbunătățit recordurile personale la 500 și 1.000 metri.

VOLEI. În weekend, trei gălățeni vor oficia la meciurile din primul eșalon: Lucian Năstase la Rapid - CSM Constanța (vineri - masculin), George Grădinaru la CSM Târgoviște - Corona Brașov (feminin), iar observatorul Nicolae Marin la Corona - Steaua (masculin).

HANDBAL. Continuă meciurile junioarelor din Campionatul Național. La junioare III au avut loc două partide, în Grupa Speranțe, încheiate cu rezultatele: CSM Galați - ACS Kir Constanța 34-32 și CSS Constanța - ACS Lucian Bute 20-29. Într-un derbi gălățean al junioarelor I, ACS Lucian Bute - CS Municipal 29-21 (18-9), în Grupa Valoare.

Citit 553 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2024 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.